BEN HALA OYUNA GİREMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bomba123490 tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bende sorun hala devam ediyor.Hepsini denedim plugins modem açıp kapama tarayıcı silme vs denedim ama yinede olmadı.Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum

2. Aynı sorun bendede var kardesim ne yapıcam hic bilmiyorum

3. Genel bir sorun herkes de mevcut bütün sunucularda.

4. Selam ,

bu sıkıntı ile ilgili Dark Orbit oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır.Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz.

Saygılarımla,

Alkilic

Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg | Germany

ALINTIDIR

5. Supporttan gelen mesaj Sorun olmadığına inanıyorlar galiba :D
    Selam ,

Bu durumu oyun kurucularına ilettik, herhangi bir sorun tespit edilirse gereği mümkün olan en kısa sürede yapılır bir rahatsızlık vermişsek özür dileriz.

Saygılarımla,

Alkilic

Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg | Germany

Fax: +49(0)40.88 1413-906
    http://www.bigpoint.com

Managing Director: Khaled Helioui
    Business Registration: HRB-Hamburg 94148

6. BİRİ BUNA BAKABİLİRMİ ÇELİŞKİLİ CEVAP VEREN BİGPOİNT ?

7. Herkese aynı cevabı vermek istememişler galiba :D

8. çelişki felan yok aslında ya yoğunluktan dolayı adamlar da ne deyeceğini şaşırmışlar artık sorunu bulduklarında çözülür
    Dileğim boşa giden vip günlerini geri versinler

9. Aynı konu açılıp açıldığına bakılmıyor ki o kişi bunu düşünsün.Arkadaş geliyor oyuna giriş yapıcak bakıyor yine oyunda sorun var giremiyorum diyor sonra foruma konu açıyor bu normal bir şey

10. Foward_Unto_Down sorunda orda aynı sorundan yakınıyoruz ancak bigpoint okadar para kazanmasına ramen hicbirsey yapamıyor bu cok aptalca ve gereksiz bir sorundur .

11. bende giremiyorum ya off

12. bi açıklama lütfen neden oyuna giremiyoruz ...

13. sorun devam 15-16 saatten beri oyuna giremiyorum lf4 günü heba oldu chekpot heba oldu 1 gunluk vip im 1 gunluk katlayıcım 1 günlük indirim paket im bir günlük oyun zevkim anlayacagınız her konuda magduruz...bu kadar magdurluga oyuna hala girilmiyor...

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar suppprtun yazdığı gibi oyunda genel bir sorun var ve bilinmekte lütfen defalarca konu açmayınız hiç birimize bir yararı yok.

Ayrıca ·´•йø-ƒзaя•[AKIN]`·, lütfen üslubunuza dikkat ediniz aksi takdirde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.