Ben Klan Kurmayı Düşünüyorum Vergisi Ne Kadar Olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkta da söylediğim gibi "Ben Klan Kurmayı Düşünüyorum Vergisi Ne Kadar Olmalı"

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak konunuz uygun bölüme taşınmıştır.
    Klan kredi oranını klan üyeleriniz ile beraber ortak karar alıp ayarlamanız daha uygundur.

İyi forumlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Bence vergisiz olmalı, ve güçsüzseniz birlikte kasılmalısınız.

4. Çok teşekkürler ama benim şöyle bir amacım vardı;herkes azar azar para ödeyecekti ve o paraları biriktirip dağıtacaktım?

5. Tavsiyem değildir.

6. Peki o zaman bari %2 yapayım :D (bu arada altta %10 meblağa sistem tarafından otomatik kesilir diyor? o klan parasına eklenecek mi?)

7. hayır o yok oluyor sistem onu kesiyor otomatik olarak mesela 10m credi yollarsınız 1 i yok olur 9 gider öyle

TheGameR159 bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Bu durum daha çok klandaki kişi sayısı , klandakilerin hesap durumları , aktifliği , günlük kazanılan kredi v.b. kriterlere göre değişir. Eğer çok fazla kredi kasamayanlar varsa ya %0 yada %3 olabilir. İlerde durumlar değişirse %5 yapılabilir.

İyi forumlar.

TheGameR159 bunu beğendi.
  9. teşekkürler yorumunuz için

10. Merhaba ,

Rica ederim :) yararı olacaksa bana yeter. :D

İyi forumlar.

11. Ya %5 i yapıştır kalacak olan öyle kalsın :D sanki bu devirde kredi mi lazım cubiden ayrılmayın :)

12. ÇORBACI

ÇORBACI User

İlk 0 vergi ile takıl daha sonra üye olanlarla ortak karar alırsın.

13. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Klan açıklamasına dediğin şeyi az bence yüzde 2 vergi sonra biriktirilip dağıtılacaktır diye
    Öte yandan gökmen adminim yeni rütbeniz hayırlı olsun darısı diğer smod'lara

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Teşekkür ederim

İyi Forumlar

15. TheGameR

TheGameR User

Konu kilitlenebilir :) ben TheGameR159

16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.