Ben robot degilim.!!!

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve **__KURT__** tarafından 14 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayin adminim ve degerli arkadaşlar bu konudan bir benmyım yoksa oyuncu genelimi şikayetci bilmiyorum oyuna girmeye calsıyorum ben robat degilim cıkıyor.Oyuna gırıyorum ihaleye girem diyorum ben robot degilim cıkıyor .dıyorum hangara bakayım ben robot degilim.Ya gercekten bıktım oyuna giresım gelmıyor .lütfen admınım bu konuu bildirin oyundan sogtumak için neden bu kadar capa gösterıyorlar .kapatsınlar oyunu bizde rahat edelim.

2. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla IP adresiniz üzerindeki trafiğin normalden yoğun olduğu zamanlarda karşınıza çıkabilecek bir kontrol sistemidir, maalesef bu durumda yapılabilecek bir şey yoktur, sizin internetiniz ile alakalı bir durumdur.

İyi forumlar.

Amiral34 bunu beğendi.
  3. Hocam internetle ne alakası var? Ben de dün akşam şeref salonu, en iyi klanlara vs. bakarken benden de istedi. Darkorbit yıllardır bu tarz sorunları olan bir oyun. Oyunun çalışması ve para getirmesi Bigpoint'in tek amacı olmuş geri kalanı saldım çayıra mevlam kayıra :D

ƓΛẔØẔ bunu beğendi.
  4. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Aynı kontrol sistemi ile birçok internet sitesinde ve web tabanlı oyunlarda karşılaşabilirsiniz. Sadece DarkOrbit içerisinde bulunan bir kontrol değildir, zaman zaman Google üzerinde arama yaparken bile karşılaşabilirsiniz. İnternet trafiği ile bağlantılı olduğu gibi sayfalar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmak, sayfadaki bir butona arka arkaya tıklamak gibi durumlarında robot kontrolünü tetiklediğini düşünüyorum.

İyi forumlar.

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.
  5. Açıklama için teşekkürler. Dediğiniz gibi En iyi klanlar sekmesine açılmadığı için birkaç kere daha bastım ve Ben Robot Değilim çıktı. Bigpoint hanesine -1 hata yazdım :)

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıkçası bahsettiğiniz durumları yaşamadım. Genelde ilk giriş yaparken bir çok yerde kullanıcı adı ve şifreye ilave olarak olabiliyor. Neyse belki bunca senedir bana denk gelmemiştir. :)

7. HAZELNUT

HAZELNUT User

Oyunun anasayfadaki ben robot değilim sorunu yaşıyorum. Oyun sayfaları içerisinde gezinirken çok oluyor. Sık sık geliyor. Bu durumdan aşırı şikayetçiyim. Admin arkadaş internetten diyor saçmalık bu sorunu tek DarkOrbit anasayfasında yaşıyorum.

Telefon tablet ve PC de bu sorunlar mevcut. Ben robot değilim seçeneği kaldırılmasını istiyorum.

8. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

VPN tarzı birşey kullanıyor musunuz?

Türkiye Takımı!

9. HAZELNUT

HAZELNUT User

Hayır kullanmıyorum. Bu oyunun kendi saçmalığı ve önemsemiyor. Sürekli oyunda LAG problemi ben robot değilim hatası oyundaki bugcalara ban cezası gelmemesi trenler almanyaya uzaması hala cezaların gelmemesi oyun iyice cıvıttı.

Oyunun çivisi çıktı. Sahibi oyunu başka firmaya satsın belki yeni firma oyunu çeki düzene sokar.

10. 14 yıldır oynadığımız 2 gemimizin önce içinden bazı malzemeleri satıp sonra gemileri çaldılar.
    mailimin şifresini ben unutmuşken nasıl çalınır gemiler.
    sistemden şüpheleniyorum

11. "Oynadığımız,Gemimiz" Hesap bilgilerini biriyle paylaşırsan çalınma riski paylaştığın kişi sayısı kadar katlanarak artar.

12. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sistemden şüphelenmeniz normal gözükebilir ama öncelikle işletim sisteminizden şüphelenmeniz gerekiyor. Eğer illegal bir program yüklemeye kalktıysanız işletim sisteminize ve arka tarafta bir program çalışarak sizin unuttuğunuz şifreleri sürekli kayıt ederek 3. kişilere bildirme yaptıysa eğer çalınma ve erişme sağlanmıştır.

Virüs taraması yaptırınız. Durduk yere kimsenin hesabı ne çalınır nede erişim sağlanır tabi farklı bir program yüklemeye çalışmadıkça.

Türkiye Takımı!