Ben şimdi bu stabilizasyonu niye yaptım..

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ...VENÜSLÜ... tarafından 27 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mademki modulde aynı istatistik gelecekti ben şimdi 80 kararsız parçayı niye harcadım bunun bana bir açıklamasını yapabilecek bir insanoğlu varmı..kendimi keriz gibi hissettiren darkorbite sonsuz teşekkürler..

https://www.hizliresim.com/levyjbg

byfurkan ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  2. vay be kimse bir şey yazmamış..insanlar artık o kadar umudunu yitirmiş ki buraya yazarak bir şey olamıyacağının farkına varmışlar..her şeyi kabullenir bir toplum olmuşuz....ne yazarsak yazalım ne kanıt gösterirsek gösterelim.haklı olupta ne kadar itiraz etsekte nasılsa darkorbit evreninde hiç bir oyuncu hiç bir şeyi değiştiremiyor....
    zaten toplasanız 10 kişi çıkar bu forumda devamlı yazan..onlarda hiçbirşeyin değişmiyeceğinin farkında zaten.ne burada...ne de oyunda...

3. KARADAGLI

KARADAGLI User

bu etkinlikte dünya kadar cpu kastılar botla o kadar yazdım etkinlik başında konu açtım neye yaradı ki konuşmaya gerek var mı daha boş yorma kendini kendi kafalarına göre takılıyorlar sende takıl

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Forumda genel olarak aktif olan sayısı az. Bir de bir iki şey yazanı banlıyorlar. Cevap yazılmaması filan normal yani çünkü pek fazla giren yok. Anca oyunda vs bir sorun olacak o zaman biraz hareket kazanıyor. :)

byfurkan bunu beğendi.
  5. valla ne deseniz haklısınız..

6. byfurkan

byfurkan User

oyuna girilmiyor yine:)))

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yapacak bir şey yok maalesef. :(
    Yorum yapmak istemiyorum. :D

Sayfayı Paylaş