ben ,spanya 2 ye girdin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6750067 tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6750067

6750067 User

ispanya 2 de 30k uri 3tl ama türkiye 2de deil neden

2. Merhaba ,

Sunuculara göre fiyatlar değişebilir. Ayrıca her ülkenin ekonomisi yada para biriminin karşılıkları eşit değildir. Bu nedenle TR serverlarının dışındakilerde fiyatlar farklı olur.

İyi forumlar.

3. Ancasin

Ancasin User

Moduma ilave olarak, servera ilk girdiysen öyle bir kampanya var 30.000 uri 3 lira diye. Ben yabancı serverlarda çok gördüm. Ama bunu alırsan bir daha 30.000 uriyi o fiyatta alabileceğin bir pencere çıkmaz. Durum böyle de olabilir. Yok eğer sabitse malum ispanyanın parasıyla ile bizimki bir değil :)

4. Merhaba ,

Üyemizin eklediği kampanyaları unutmuşum. Üyemizin dediği gibi oyuna girince bir pencere çıkıyor ve çeşitli %'lik indirimli paketler oluyor. Uridium , vip v.b. indirimli alınabiliyor fakat o pencere üzerinden gidilerek alınırsa oluyor.

İyi forumlar.

5. bende normal trde neyse öyle :D üşenmedim baktım

6. Bizim ülkemizin ayrıcalığı bu. Ülkemizin sınırına giren her şeyin fiyatı 2ye 3e katlanır. Tabi bize de buna katlanırız…

6750067 bunu beğendi.
  7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında greklı bılgı verılmış kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.