ben yan çarıma gıremıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mazidenbirisi tarafından 25 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. error login=99 tipinde bir hata alıyorum bu nedir gemim fuldü 6 yıllık ismini satilik450ankara yapmış ortağım banlandırmak için gerekirse telefonda itiraf ettirirm ben hemen ıd değiştirmeye çalıştım 48 saat süre dedi sistemde de vardır herhangi bir illegal olayda hiç kullanılmadı hatta adminlik başvurusu yapmayı planlıyordum 6 yıllık hesap cm lütfen yardımcı ol bana

2. Merhaba ,

Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Hesap ile ilgili yani asıl sahibi olduğunuzu kanıtlayabilecek kanıtlarınız varsa support'la iletişim kurup çözüme kavuşturmaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. evet var e posta var şifreyi değiştirdim hatta oda güncel bilgiler arasındadır ya şöyle bi drum varki yan çarlardan supporta yazdım ıdı dedimki böyle böyle giremiyorum bana chat banı yok dendi yasaklama yok yazdı ya nolur yardım edin 6 yıllık hesap çok emek verdim ben ona

4. Merhaba ,

Aldığınız hatayı , Server ve ID'yi yazarak tekrar support'a yazmanız gerekiyor. İlk mesajımda dediğim gibi forumda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

5. hedefim

hedefim User

hesabınıZ sınırsız kapatılmış. Login error 99 SınıRsız oluyor. Eğer farklı bit rakam vArsa sınıRsız değildir.

6. Merhaba ,

Daha önceden yazdığım gibi forumda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.