Bence çok yanlış, yazmak istedim.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by 666_stigmata_666, Jan 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Diğer haritaya çıktığımız anda yere bir tane darbe mayını bırakırız ve güve uçuş düzenine geçeriz, ilk atlayan düşmanımız mayına güzelce oturur ve canının bir kısmı iner, güve ile(havoclu ve full saldırı konfimiz ile) düşmanımıza rsb ve x4 yapıştırıp üzerinde bir akıllı bomba patlatırız, zaten bu saatten sonra rakibimizin yapacağı tek şey kalır o da ema atmak veya insta basmak, bu ikisini yapmaz ise zaten patlayacaktır.

Mayına güzelce oturtmak, rsb ve x-4 yapıştırmak gibi ifadelerin hiç uygun bir dil olmadığını düşünüyorum. Aramızda genç arkadaşlarında olduğunu düşünürsek daha uygun örnek alınacak ifadelerin seçilmesi konumunuz gereği sizlere yakışandır.

Maqa67 likes this.
  2. bunlar yazıyı monotonluktan çıkaran ifadelerdir, mayına oturmak darkorbitteki bir deyim haline gelmiştir

Darion26 likes this.
  3. Maqa67

Maqa67 User

Destekliyorum +1

4. Darion26

Darion26 User

Bence gayet normal, nedeni ise 2.-3. sınıfa giden çocuklardan küfür bile duydum. Ayrıca arkadaşımızın dediği gibi bunlar darkorbitte deyim haline gelmiştir.

5. Merhaba ,

Bir çok oyunla özdeşleşen ifadeler vardır. Halk arasında farklı ya da uygunsuz anlamlarda kullanılan veya düşünülen ifadeler oyunlarda normal olabiliyor. Senelerdir oyunda kullanılan bir çok ifade herkes tarafından darkorbit ile ilgili olarak kullanılmaktadır.

İnsanlar bazı düşünceleri aramak ve bulmak istedikten sonra her yerde bulabilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Darion26 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.