bence eğlenceli bir fikir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 19 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu

1. evet eğlenceli olur

oy sayısı 6
    46,2%
  2. hayır kumar haram

oy sayısı 7
    53,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna rulet gibi bir şey eklenmeli bildiğimiz siyah yeşil kırmızı olacak. kırmızı ve siyah 2 katını , yeşil 14 katını verecek. Rulet online olacak ve 30 saniyede bir dönecek mesala 15.000 uridiumumuz var 5 bin uri siyah basacaz o tur rulette siyah gelirse ikiye katlanacak ve 20.000 uridiumumuz olacak . aynı şey kredi için de geçerli bence güzel olur

2. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Sanırım bu fikir başka oyunların kumar sitelerinden geldi :)

İyi forumlar.

3. Aria

Aria User

Orasını bilmem ama, o rulet ile öyle bug yaparlar ki, sen 2x katlancak urim derken adamlar 500x katlar urilerini :)

Örnek; PET ilk oyuna geldiğinde kami kaze ile öyle uri kastılar, bilemezsin, adam "kristalon sürüsünü" topluyordu, 10-20 tane, pet açıyordu anında patlatma + tamir ucuz 10-15 defa patlatıyordu, 9-15 bin uri alıyordu :) Aynı ona benzer, adamlar basar rulete 5 bin > bug olur alır >150 bin :)

4. oben

oben User

iyide pet ilk çıktığında kamikaze soğuma süresi yoktu sürekli kami atabiliyordun ve kamikaze patlatmak için hasar almanada gerek yoktu..bunu buga nasıl bağladın anlayamadım.tam aksine dark her çıkardığı özellik gibi petlede milleti kazıkladı..sen şimdi geliştirmeler ilk geldiğinde vuruş bugu kalkan bugu yapılıyorduda dersin..onlarda ilk çıktığında değerler hayli yüksek onlardanda çaldılar..

5. Aria

Aria User

Bug bağlama sebebi nasıl bağladın demişin;
    Dostum, bir adam ard ard kami atıyor. NPC'den tonla uri kazanıyor, fakir adam hiç kazanmıyor.
    Sen kami atarak, "300-600" bin uri 10 saatte yapıyorsun. Tamir ücretsiz olduğunda, böyle bir şey mümkün...
    Bu bir bug olmaktadır. Basit örnek; Sen 900 bin uriye 175 TL ödedin, adam bu uriyi pet+vip ile 4 saatte yaptı?

Sen ne dersin? He, yapabilir, ben parayla adım. Bunu mu dersin? Direk ilk diyeceğin, kandırıldım... Kazıklandım...

Bunu diyenler oldu, kamikaze süre koydular. sebep öğrendiniz mi? Bu bir bug'du, geliştirici hatası.

Sizin dilinizde; Bug deyince akla; 1 kutu açtım 2 anahtar gitti. Falan geliyordur. Ancak geliştiricilerin yaptığı her hata, her sorun bug...

Venom,Syborg gibi gemilerin yetenek süreleri bile bir hata... %30 dolum süresi kısaltıcı ile adam yetenek+yetenek basıyor. Aralıksız gibi düşün.
    Solace; Grupta 4 solace olsun, yetenek süresi kısaltma güçlendiricisi ile bir vs girsinler. 5 dk durumu 15-20 dk uzatıyorlar.

6. Bug mu olmakta :D Yazılımlarında yapılan/yer alan kodlama hatalarının oluşturduğu sorunlara bug denir. Okunuşunu da yazayım bilmiyorsundur sen :D Bag diye okunur, /bʌɡ/ bak bu da fonetik alfabede yazılışı. Fonetik okumayı bilmiyorsundur ama yine de ekleyim :D Yukarıda arkadaşın da dediği gibi ilk çıktığında soğuma süresi yoktu. 10 kere de atarsın 20 kere de. Eğer ki soğuma süresi olup da bir şekilde bunu engelleyip art arda atılıyorsa bu bugdur. Hata olmadığı sürece bug diyemezsin. Geliştirici ekibi ''denemeden'' piyasaya sürdüğü için, daha sonra da olumsuzluklarını daha doğrusu pek çok olumlu yönünün karşıya olumsuz olarak sonuç doğurmasının sebebini yeni anladığı için değişime gidiyor. Bu kadar basit

7. Prophecy

Prophecy User

Az daha para harcatırsanız ötv gelecek oyuna...

8. Aria

Aria User

Benim dediğimi anlamıyorsunuz ama, çocuk ordusu;
    Adamın konusuna dediğim, bir rulet olsa 50 bug bulurlar, 500x kazanırlar dedim.

Pet zamanında pet aldılar, 500 bin uriyi 1 günde kastılar dedim.

Sizinle uğrasılmaz, bot ordusu, eliştiriyor, laf ediyor, ne diyem zenginsen bizede uri çek, katlayıcı çek...

Sempatik.57 bunu beğendi.
  9. Art niyetli ve emek hırsızı oyuncular bu konuda da bir açık bulup uridiumun dibine vururlar.Sen de böyle konuları düşünmekle zaman geçirirsin konu sahibi arkadaşım.

Pet evde yorgan kemiriyor sen parayı kumara basalım diyorsun. :)

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  10. Ben de diyorum ki pet örneğiniz yanlış !

Sempatik.57 bunu beğendi.
  11. Aynen dediğiniz gibi pet örneği yanlış olmuş. Çünkü sürekli pet atma durumu darkorbit'in sunduğu bir şeydi. İlk çıktığında soğuma süresi olmadan sürekli kamikaze kullanılıyordu. Bug olarak low haritasında yaratıkları kesmeden falcon çıkarma, seprom bugu, gizli haritada hangar bırakma gibi konular yer alıyor.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.