bence yeni bir pet çıkmalı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ogul_20 tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ogul_20

ogul_20 User

bu konu birkaç gündür aklıma takılıyor. bence yeni bi pet daha çıkmalı olan petten iki kat güçlü tasarımı görünümünü kendi aklımda canlandırdım ama nasıl yansıtırım bılmıyorm fıyatıda iki katı olacak tabi mesela 1 lvl de 2 tane silah yuvası 2 tane jeneratör yuvası olabilir.modülleri de bu pete özel gerçek fiyatının 2 katı olacak. lvl atlaması da standart petten daha zor olacak. bu konu bana mantıklı geldi değerlendirilebilir.

2. -onur5000-

-onur5000- User

Fazla pet olması gereksiz bence 1 tane zaten yetiyor gereksiz ayrıca diğer peti napacaz ?

GLADYATÖR bunu beğendi.
  3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sahi diğer peti ne yapacaz :D peti bırak zaten bu petin 1milyondan fazla masrafı var 1 milyon uri çöpemi gidecek

4. Prophecy

Prophecy User

gereği yok bir pet neyinize yetmiyo

xxx_zombi_xxx bunu beğendi.
  5. 2m toplam istiyor pet ++ vip ++ yakıt vip her ay 12 tl .x ay =
    0,25 . x = xxxxx
    siz kendiniz yerleştiriin sayıları ve toplam en az 10m uri gidio pete o uriye sıfırdan 50 arge olunur

6. İndirim paketi al biter dertlerin .. Ben PET yakıtını 0.17 uridiumdan alıyorum ..

7. -1 şimdi uğraşıp o kadar şeyi yazamıcam.

8. bence foruma girmeyin oyunu bırakın

9. oda para :D

10. Prophecy

Prophecy User

üslubuna dikkat et fikir saçma olsun olmasın!

11. ogul_20

ogul_20 User

birader burda fikrimizi ortaya koyuyoruz ve bu benım fıkrım ya saygı duyup duzgunce yazcaksın ya da bu konuya ugramıcaksın!.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sayın xXGöKMeLixX lütfen konulara fikirlerinizi belirtirken saygı çerçevesinde belirtiniz.

Konuya fikrimi söylemem gerekirse bencede ikinci bir pet ekstra masraf olacaktırki daha oyunun %10 u bile full bir pet yapamamıştır modülü olsun protkol vb oldukça masraflı.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.