BENCE YENİDEN DÜKKANA GELMELİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫»ßĄRıŞ«♫[£d£] tarafından 13 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YARASA uçuş düzenini bayadır etkinlik olarak dükkana getirmiyorsunuz bence gene eskisi gibi koysanız alıcak olanlar olur yada almayı düşünenler alır bu benim düşüncem dükkana gelirse ben almayı düşünüyorum

Bide bence rütbe puanları yeniden düzenlenmeli böyle adaletsizlik oluyor tam rütbeyi alıcam bi sonraki gün daglar kadar fark oluyor

2. Merhabalar;

Yarasa uçuş düzeni Cadılar bayramında dükkana geliyor,bunun haricinde bazen uri çekenlere ekstra ödül olarak verilebiliyor.

İyi forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Modun dediği gibi satışa sunuluyor ve bence öle satmaları daha iyi Ben ilkini kaçırmıştım 1 Sene cadılar bayramını bekleyip almıştım

4. sayın modum 1 m uri çekenlere ödül olarak gidiyor 1 m yide ben tek seferde çekemiyorum birde rütbe puanlarını yaniden düzenlense çok güzel olacak

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Konu başlığının tamamını büyük harflerle yazmayınız. Bağırmak manasına gelir , etik değildir ve yasaktır.

Yarasa uçuş düzeni , Cadılar bayramı kapsamında , dükkanda Uridium karşılığı satışa sunulan özel bir Droid uçuş düzenidir.

Zaman zaman farklı etkinlikler ve farklı satış yolları ile de satılmaktadır.

Ancak her cadılar bayramı etkinliğinde satışa sunulmaktadır. Cadılar Bayramı her yıl 31 ekimde kutlanmaktadır.

Cadılar Bayramı etkinliği de genellikle 21 - 31 Ekim aralığında yapılmaktadır. ( Bu tarih değişebilir , oyunu ve forumu takipte kalmalısınız )

Yeniden satışa getirilmesi konusunda zaten her yıl düzenlenen Cadılar Bayramı etkinliğinde satışa sunulmaktadır. Bu nedenle Fikir konusu olması gereksizdir.

Siz etkinlikleri kaçırmışsınız.

Kilitlenmesi uygundur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.