BENCE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence darkrobit bu lf4 günlerini bilerek cumartesi yapıyor ki pazar x3 olduğunda uridium alıp kutu açmasınlar diye eminim artık bundan. Öyle değil mi ?

2. darkorbit 2 hafta önceden belirtmişti lf4 gelecegini 1 hafta öncesinden cekebilirdin ben öyle yaptım.

3. !BeTeR!

!BeTeR! User

ayn

4. Aynen biliyorum bende gördüm ama neden bunu yaptıklarını anlamıyorum sadece bu seferlik belirttiler ama her zaman söylemiyorlar ne zaman olacağını ama pazar günü olduğunu hiç görmedim.

5. Uridiumunu bekletmekte fayda var.Örneğin yarın x3 te uri çekmek mantıklı.Çünkü 21 Eylülde etkinlik var indirime birşeyler girebilir.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Düşünceniz bence doğru değil. Eğer LF4 e ihtiyacı olan birisi ve uridiyum çekebilen birisi geçmiş haftadan uridiumunu alıp LF4 gününü bekleyebilir. Zaten pazar günü yapılsa bile X3 zamanı akşam 7-8 gibi çıkmaktadır. Gece saat 1 de biten LF4 günü için 5 saat yeter mi bilemem. Ayrıca hafta içi çıkan LF4 günleride vardır. X3 de uridium çekip LF4 günü için beklemek daha karlı ayrıca anahtar indiriminden de yararlanma şansı olabilir. Oyunun sunduğu fırsatlar güzel bence.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.