Öneri Bence...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .=¯ßΛИΛßЦĿΛSMΛ¯=. tarafından 29 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar hepimiz bu oyunu oynarken zevk alıyoruz, oyuna paralar harcıyoruz. Nitekim oyunu daha eğlenceli yapmak için. Ama tarayıcı tabanlı olmasından mı kaynaklıdır bilemem ama bir süre sonra oyun kasmaya başlıyor. Haliyle oyunun eğlencesi çıkmıyor. Ben böyle olduğu zamanlar monitöre yumruk atmak istiyorum. Gelelim benim önerime, Darkorbit dünyası bu kadar gelişmişken (3D ...) oyunun pc sürümünün çıkarılmasını gerekli buluyorum. Böylelikle Darkorbit oyun dünyası daha da genişleyebilir, kaybedilen oyuncular geri kazandırılabilir ve de birçok oyuncunun bilgisayar performansının kaldırabileceği bir düzeyde olduğu için ve pc tabanlı olacağı için kasma derdinin de son bulacağına inanıyorum. Darkorbit Camiası da bu işten eminim karlı çıkacaktır.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Zaten şuanda bu konu üzerinde çalışmalar yapılmaktadır.Client olarak bilgisayara indirmek umarım ki ilerleyen zamanlarda aktif olur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.