Beni Bul Etkinlik Ödülleri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ™◄•ŽØЯ•HΣÐΣF•►™, Jun 2, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Herkese iyi forumlar,

Sayın modlarım gerçekten bıktım artık bu oyundan . Beni Bul etkinliğinin kazananlarından biri de bendim.(TR-6 CLUBBER LANG ) Dün sabahın köründe supporta gerekli herşeyi hem resim hem mesaj olarak ilettim.Ödüller hala gelmemiş, Haftasonu full kapı donecektım , butun planlar suya dustu...Ayrıca 24 saatten de fazla oldu nedir bu oyundan çektiğimiz ???

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Ödüllerin hemen hesaplara aktarılacağını söylemedik. Ticketların sıraları var. Attığınız ticketa sıra geldiğinde gereken yapılacaktır.

3. Bu hafta içinde aktarılmasını bekliyoruz gibi birşey demişti bi admin.E yarına kadar aktarılmayacaksa napacaz asıl kapı için lazım o ödüller...Lütfen hızlı olun..

4. Valla denileni yaptim etkinligin ertesi gunu support cevabi atti odulu aldim tsk darkorbit tr3 mmo

Thread Status:
Not open for further replies.