Beni Bul

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve casparow156 tarafından 29 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ramazan etkinliği beni bul hakinda bilgi verebilirmisiniz???

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Etkinlik ile ilgili ayrıntı. 2-3 saat içerisinde yayınlanacaktır.

3. hala bi paylaşım olmadı?

_-01ADANALI01-_ bunu beğendi.
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bilgi paylaşımı için resmi bir duyuru yapılmamış henüz, etkinlikten önce mutlaka paylaşılacaktır ancak.

Bu süre zarfında ben küçük bir anekdot geçeyim:

Beni bul etkinliğinde, adminler sıfırdan açtıkları bir gemiyle sunucudaki herhangi bir haritaya giriyor. Geminin ismi de, admin adımız değil, beni bul etkinliğine bağlı isimler. Örneğin, "Beni buldun mu?", "Bulamazsan Bulurlar", "Buldun mu bulmadın mı", Bulama beni" vs vs. Sizler bu isimdeki gemiyi bulduğunuzda ( Liberator gemisi olur bu gemiler genellikle, aksi olursa resmi duyuruda belirtilir) ekran görüntüsünü alıp destek birimine atıyorsunuz ve belirlenen ödül ne ise onu kazanıyorsunuz. İlk bulan kazanır, bulunan admin oyundan çıkar.

İyi forumlar.

RЄÂĿĦÂĈҚЄ$P bunu beğendi.
  5. yeni açılacak bir hespsa 3 şirketten birini seçecek demek leveli olmadıgı için yeni evrenden başka yere gidemez ve ayrıca diğer şirketlere haksızlık olmaz mı? bunu 3 kez her şirkette uygulamalı yanı en az 3 odul.

6. yae kesin admin gemisidir onu bulacan kesecen hediye aliyorsun kesin odur gecensene yaptilar adminlerde patlayacagi oyuncu biliyor bos etglik salla gitsin

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Duyuru az sonra yapılacak. Adminler bir sunucuda sırayla 3 şirkete de geçecek, yani bir sunucu 3 ödül.

İyi forumlar.

8. Cümlenin en sonunda kocaman bir gülücük var :)

Sizi bulduğumuz zaman bizi kesecek misiniz?

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bizi bulduğunuzda sizin bizi kesmemeniz için x-1 haritalarında olacağız, zira gemilerimiz liberator olacak.

İyi forumlar.

10. Hnagi saatler arasında olacağınızıda söyleseniz

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bunu oyuna girdiğimizde forum üzerinden ve oyun chatlerinden duyrulur.

İyi forumlar.

12. Forumda hangi başlık altında konu aççaksınız peki? Resmi forum oyunlarındamı

13. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Evet oraya açılacak. Takipte kalınız, yakında başlayacağız.

14. chat banı olan oyuncuların haberi olmayabilir etkinlik süresince chat affı gelse nasıl olur?

15. Darkorbit yönetimi bir skandala daha imza atmış olur.

Sözüm yanlış banlananlar hariç.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.