Beni Foruma Bağlayan Şey Neydi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 22 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Bilemem o dediklerini sen canlı yaşıyorsun ben ise sadece şu açıdan biliyorum :)

Hııı anladııımmm :D :D

2. Zamanın getirdiği bir takım şeylerden birisi sadece :D

3. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

deneyim tecrübe yaşanmışlık hangisi ? :D

4. Yaşanmışlık olabilir belkide :D :)

5. onu tanıyorum benide cok kesti :(

6. Türkiye 1 sunucusunda oynayan olmadımı hiç ?

7. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

bencede yaşanmışlık diğerleri daha çok bilgi ile ilgili kelimeler gibi sanki :D

2008 de oynadım hesabım çalındı.Sonra Welcome to tr2 :D ama hep merak etmişimdir tr1 deki ortamı kendine kapanık bir server gibi sanki çünkü tr3 tr4 tr5 tr6 az çok bilgim var ama tr1 hakkında ne son bildiğim şey mars mago savaşı idi :) ondan başkada hiçbir şey bilmiyorum :)

8. Katılıyorum. :D Aslında işin özünde hepsi birer yaşanmışlık oluyor. :D :)

9. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Olsun onlar alt kategori gibi oluyor :D kategori mi katagori mi :rolleyes:

10. Farklı anlamlarda kullanıldığı için biraz karışık bir durum. :D Kategori :)

11. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Bu konuyu da istila ettik farkında mısınız ? :D

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Gerçekten aile gibiyiz ve yazdığınız gibi bir gün hepimizde güzel anılar bırakacak :)Daha nice yıllarınıza inşallah :)

13. Ve konun suyu çıkar bir moderetore rica etsem sacma sapan yazilari kaldirabilir mi ? Tesekkurler
    Evet oyleyiz fakat bazi arkadaslar kasiniyor kasiyacam bir guzel :)

Bu forumda bir cogumuzun buyuk emekleri var kim bilir belki bir gun burada moderetor olurum ?

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Biraz daha sakin olmanızı rica edelim ,sakin olursak sanırım karşımızdaki de tartışmak için sebep bulamayacaktır.

Tabi neden olmasın siz gibi tecrübeli arkadaşlara Takımda daima ihtiyaç vardır.:)

15. ABREK

ABREK User

Burası ümitsiz serzenişlerin dile getirildiği, biraz oyuncuların gazını almaya yönelik yapılmış, biraz da duyurular/geri dönüşler için kullanılan diplerde bir forum.

Başlığı açan arkadaşımız gibi eski oyuncular daha iyi bilir, ilk yıllarda oyuncunun burada dert yanması bile suçtu, fırça tadında bir cevap ve konu kilit, tam olarak böyle bir döngü vardı. Burada takılmayı seven az sayıda arkadaşı saymazsak geriye kalanları foruma girmeye zorlayan, foruma bağlayan yegane mevzu oyundaki problemler, adaletsizlikler ve canı yanmışlıktır.

Oyun etkilikleri cimrilikte ne kadar istikrarlı ilerlediyse yıllar boyu, forum da çizgisinden neredeyse hiçbir şey kaybetmedi. Az önce bahsettiğim oyuncuya sert cevap verme konusunda biraz evrilmesini saymazsak.

Buranın sadece eksik kalmasın diye yapışmış olduğu hissine kapılan tek ben miyim merak ediyorum. Örnek verelim; fikir havuzuna son derece kıymetli benzersiz önerilerde bulunan birçok arkadaş vardır, bir tanesinin gerçek olduğunu gören/duyan var mı? Gerçek olmasını bırakın oyun yönetimince dikkate alınıp okunduğuna inanan var mı?

Peki neden forum on yıldır oyuncuları ziyarete çeken bir platform haline getirilemedi? Cevap elbette oyuncunun aradığını bulamaması ve eğlencesiz olması. Birçok oyuncu bir veya birkaç defa geliyor, buranın faydasızlığı hissine kapıldımı bir daha da uğramıyor. Oyuncu arkadaşlarıyla beraber bizzat yaşadığı, girdiği her tsde dile getirilen, supportun ve cümle alemin bildiği problemleri bile dile getirdiğinde burada yeniden bir ispat yükümlülüğüne girmiş gibi cevaplar alıyor. Video çektiniz mi, çerezleri yerinden oynattınız mı, modemin fişini çekin geri takın, henüz sizinkinden başka şikayet almadık vs. bu nedir yahu. Neden bir daha burada çare arasın ki?

Dert kapısı ve fikirlerimiz dikkate alındığı yer burası değilmiş onu tecrübe ettik, peki hiç mi eğlenceli bir şey yok, evet maalesef yok. On yılda şuraya en azından seyirlik bir şeyler koyulmasına da müsaade etmediler de ondan. Savaşların paylaşıldığı başlıklar olsa fena mı olur?

Aslında bizi bağlayacak en küçük yardıma, eğlenceye ve daha önemlisi varsa biraz tecrübemiz yardımcı olmaya hazırdık.

16. Su gibi berraktın :D

17. JUPlTER

JUPlTER Guest

Eleştirileriniz bizi de uyarma açısından çok önemli.Hakikatten bu böyle diyeceğimiz noktalar var.
    Kuralları elimizden geldiğince esnetiyoruz ki özgürce keyif alarak yazışılabilsin.
    Güncelleme fikirlerini her hafta iletiyoruz ancak karar Merkezin.
    Etkinlikler düzenleyip forumu eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz ki bu da bize verilen imkanlar dahilinde.
    Bazı sorunlarda chat görünmemesi bağlantı sorunları v.b hatalarda klasikleşmiş gibi görünen çözümleri sunuyoruz ki malesef sürekli aynı şeyleri yazar durumda kalıyoruz.Alternatif çözümleri varsa da bilmiyoruz.
    Video istiyoruz çünkü teknik ekip video merkeze yollanırsa ispatı olacaktır diyor,sadece yazılı şikayet işe yaramıyor çünkü aynı sorunu Merkez yaşamıyor.
    Kısacası imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çabalıyoruz.
    Fikirleriniz değerli, özellikle dikkate alınması için ileteceğim.
    Teşekkür ederiz.

ABREK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.