Benim Durumumda Olsaydınız Ne Yapardınız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stavoices tarafından 15 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Stavoices

Stavoices User

TR3 Serverında oynuyorum.

Gemim : Goliath Enforcer
    Level : 15 (16 olmaya 14m tp kaldı)
    Uridium : 330.000
    Credits : 25m
    Ekipman : Full LF3
    Iris : 4
    Flax : 4
    Kalkanlar : 12 BO2 Kalkanı - 11 BO1 Kalkanı
    Hız : 15 G3N-7900 Jeneratörü
    Pet : 7 Level, kamikaze, oto yağma, tamir modülü
    Arge : 9
    Skylab : 15 Level
    V.İ.P : Var

Kapılar ; (200 ekstra enerji var)
    Alpha : 1 kez bitirdim, şu an 6/34
    Beta : 31/48
    Gamma : 33/82

Şimdi sorum, bu kadar uridium ile Arge'yi mi geliştireyim, tasarım mı alayım, iris mi alayım, kapıya mı basayım yoksa başka bir şey mi yapayım, ne yapayım? Hangisi çok daha uygun olur?

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2016
  2. İndirim günlerinde anahtar al sen çok ona ihtiyacın var.

3. Serverini yazarsan eminim yardımcı olmak isteyen arkadaslar olacaktır. TR6 isen yardım edebilirim. SkyLab geliştirmeye devam et promerium satarsın. Argeni 21 veya 24'e tamamlayabilirsin ama bence kalın sıkmak en son işin olsun. NPC karşı hasarını arttırmaya calıs ARGE'den. Pet'in için modüllerin 3.seviyesini alman gerek daha etkili olur. x2 Günlerinde zeta yapmaya calıs hem 35k uri veriyor hem havoc kasarsın hem de anahtarın olur kutu açar apis-zeus-lf4 kasarsın. Onun haricinde kredi ile irislerini tamamla gerisi gelir zaten

4. Stavoices

Stavoices User

Lf4 çıkarmak için mi? Yoksa başka bana lazım olan bir şey falan mı çıkıyor ondan? Çünkü eksiklerim var hala, değil mi?

Konu başına ekledim, sağolasın :) tr3 serverında oynuyorum. Zeta nasıl çıkartacağım bilmiyorum, daha Alphayı 1 kez yaptım. Zeta parçası 1 tane bile yok daha. Skylabı geliştirmeye devam ediyorum. Aslında ilk başta 24 arge ile kalın sıkmayı daha sonra irislerimi vs. tamamlayı planıyorum. Yanlış mı olur? Pet modülünü 3.seviye alamıyorum nedense, 2.seviye hepsi.

5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

3 level kamikaze almak için petinizin 8 level olması gerekmektedir.

İyi forumlar

6. zero56

zero56 User

Bende yeni başlayanlardanım :)

Bir sonraki (2 ay gibi) GG2 gününe kadar bütün gg lerini biriktir, GG2 günüde Zeta kapısı yap. Hedefin GG2'de 15 Zeta açmak olsun. Diğer kapıların şimdilik sana katkısı pek yok.
    Petini 8 lvl yapmak için kas, yapınca 3 lvl radar (en az 4-5 tane) ve yağma ile donat. Sürekli kutu topla :)
    Kasacağın için varolan uriler ile irisleri tamamla
    Uzaylı avcısına göre arge yap (bu argeye kadar satın al) , Petin 8 lvl olunca reset at kutu argesi yap. Sakın 24 argelik kalın sıkma argesi yapma, bize bir yararı yok. Adamlar 80-100 k vuruyor, kalın sıksanda işe yaramaz
    Daha sonra urilerini Zeus gününde sarı kutulara yatır. Apis ve Zeus tamamlanana kadar böyle git

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2016
  7. Stavoices

Stavoices User

Şu an 7 iris oldum. Galaksiyi harcamıyorum, credits ile ihaleden yeni aldığım irisler için lf3 ve bo2 alacağım. Peti 8 level yapacağım. Uzaylı avcısı argesi yapmayacağım çünkü petin 8 level olmasına az kaldı sanıyorum. 8 level olunca kutu argesi yapıp kutu kasayım. Başka önerisi olan?

8. Gelişmekte olan biri için kalın sıkmak gereksiz bence dediğim gibi kalın sıkmak diğer oyunculara vuruş argesini yaptığın zaman mevcut oluyor ki senin diğer oyuncularla bi alakan yok o yüzden ince sıkarsın fazla vurursun ama çünkü işin kasılmak oldugu için ona göre arge dağıtımı yapmalısın ben 38 argeyim kalın sıkmayı sonra bıraktım. Cubi gruplarına katılabilirsin cubi dönebilir çöplerini pete toplatıp satabilirsin. arkadasın dediği gibi kutu da yapabilirsin. 5-3 gidip pala toplayıp enerjini x2gg günlerine kadar biriktir sonra zeta kapısına yüklen

9. Stavoices

Stavoices User

5-2 de falan barındırmıyorlar beni yav kesiyorlar, irisleri falan aldım ama hala 4000-4500 vuruyorum. Yeni aldıklarıma lf2 koydum, yakında lf3 yaparım.

10. Benim gemide seninkine yakın. Uriyle arge, creditsle de tüm eksiklerimi tamamlıyorum. Bence zeta yap veya argeye yatır.

11. Stavoices

Stavoices User

Şu an günlük dosyasında büyük indirim var, 210 uridum oldu. Keşke iris almak yerine argemi geliştirip sonra credits ile irislerimi tamamlasaydım. Hata yaptım bence... Irisleri geri verip uridiumları geri alabiliyor muyum? :D Hesapladım, o uridum ile şu an 22.argeyi geliştirmiş olacaktım :(

Son düzenlenen: 18 Ağustos 2016
  12. takemyhard

takemyhard User

1.tasarımı hemen haşmetli goli yap :) şp nekadar artarsa sattığın hammaddelerden o kadar fazla crd gelir... 2. uriyle ne iris al nede lf3 :) kastığın tüm uriyle yg indirime girdiğinde anahtar al ve kesinlikle zeus gününde aç... 3.kaastığın crdyi ihalede saçmasapan şeylere basma bekle biriksin irislerin için kullan...4.skylabını hiç aralık vermededen geliştir bugün 1m crd kazanacm diye düşünme 20 lvl oluncaya kadar hiç durma...5.argeni seviyene göre ayarlamaya çalış.. üst sırayı klasik argeye göre fullersen senn için en hayırlısı o olur (forumdan bak klasik savunma argesi) 6. bundan sonra bulduğun her ggyi zetaya bas. bu ekipmanla ve viple çok rahat yaparsın.. zetadan gelecek anahtarlada birsürü tasarım apis lf4 vb ekipmanını düzersin ( unutma zeus gününde)...ayrıca alacağın günlükdsyalrıylada argen gelişir...

13. İlk önce kalkanlarınızı tamamlayın sonra irislerinizi alın iris aldığınızda LF3 sayınız yetersiz kalacak LF3 lerinizide fulleyin tabiki bunları kredi ile yapın. PET'iniz 8 level olmaya çok yakın hemen 8 level yapıp kamikazenizi 3. seviyeye çıkarın kapı yaparken çok işinize yarayacaktır.

3. seviye bir hammadde toplayıcı alıp paladium toplamaya başlayın topladığınız galaksiler ile zeta yapın hem arge hemde anahtar verdiği için bir çok şeyi tamamlamış olursunuz.

14. Stavoices

Stavoices User

Iris aldım, 7 iris oldu. Geçen gün falan bitirdim lf3 boşluklarınıda (açık arttırmadan). Şu an hem arge - hem kalkanları aynı anda fullemeye çalışıyorum. Uriyi argeye - parayıda açık arttırma ile kalkana basıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.