benim kasilma taktigim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚЯΛL●ΟИLΎ™16 tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi size benim kasılma taktiğini anlatacam.
    Benim 28 lf 3 3 lf2 8 irisim var 12 bo2 var. Diroit düzeni kullanmıyorum
    Dimisher tasarimi kullaniyom. Kasılırken konfi olarak gemide 12 kalkan 3 hız diroitlerde full lazer
    Şimdi gelelim kasilmaya ben günde 15m yapıyor 3 saat oynuyorum gelelim kasilmaya skaylab promerium gemiye yollayıp satın hep iyi credi yaparsınız ben 3 saat sadece tallon kesiyorum ortallama 5-6 uri yapiyorum tek başıma kasiliyorum daha karlı bu kasılma şekliyle 3 saate 6 uri ve 15 m verdi yapabilirsiniz gençler yararlı olduysam ne mutlu bana

2. -onur5000-

-onur5000- User

Konu yeri yanlış ayrıca bunları bilmeyen yokdur artık :) genede eline sağlık :D

3. ama kardeş benim goli 9 lf3 1 iris ve gerisi flax flaxlar ve iris full lf2 konfi-1 2 tane bo2 gerisi bo1 konfi-2 full eniyi hız ama ben tallonu tek başıma kesemiyom napıcam?hatta az önce 1 tane lf3 aldım 2 günde 1 lf3 yapabiliyom 4 saatte 5bin uri yapıyom

4. Kardeş Hangi serverde oynuyorsun ?

5. tr4 de oynuyom ve bu çarı bu serverde yaptım başka serverlerde iyi oynayamıyom.

6. Sana dememiştim konu sahibine ama neyse :)

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu daha fazla kişinin görmesi ve anlattığınız taktiği deneyebilmesi için uygun bölüme taşıdım umarım yararınız olur.

8. Tallonları severim ama o haritadaki agresif tallinler yüzünden x8 de kasılmayı tercih ediyorum .

9. tallon kesecez diye kendi şirketimiz bizi kesiyor :D ama yinede bende full tallon kasılıyorum dün 35.7xxx.xxx para kastyım :D tallon keserek :)

10. 9 lf3 ken ben pet aldım azim lazım gorevler yap kasıl uri lf3 yatır 15lf3 ol 2-3 bo2 al hızlar ful irse başla

11. tr4 oynuyorum

hangi server oynuyon ona göre yardımcı olayım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2014
  12. 3 saat 6 urimi kardeşim ben 4-1 de 1 saat spaerheadla döndüğümde 10 k uri alıyorum ayrıca zaten promerium satışı yapınca zaten direk 10 m kazanıyorum her gün az bence

13. pet kaç lvl + toplaycı 3 mu ?

14. petle toplamıyorum sadece kendim seri topluyorum kenarlarda çok kutu oluyo

15. ben 1 saatte 2bin uri yapıyom goliyle bide promerium besliyomda :( pet yok pete toplatmıyom kenarlarda dolaşıyom özellikle en üstlerde çok ama okadar pet dolaşıyo ki tam kutunun yanına geliyom alıyolar.TR4 de oynuyorum başka uri kasma taktiği verin full lf3 yapmam lazım

hangi servermi?dedik ya tr4 diye

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2014
  16. katlayıcı + goli saatte 11 k kastım kutu toplayarak

17. bende petle toplamıyom

18. -onur5000-

-onur5000- User

Petsiz nasıl topluyon kardeş kenarlarda çok kutu var dedin onlardan uri çıkardın sonra onların soğuma süresi var felan zor o iş

19. sen bira içip içip foruma girme bence neyin soğuma süresi ne pet zorlugu pet zaten toplayamıyo uri harcamayta gerek yok ykaıtına

20. soğuma süresi bayaaa bi önce kaldırıldı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.