benim kasilma taktigim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚЯΛL●ΟИLΎ™16 tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur5000-

-onur5000- User

Önce laflarına dikkat öt üslübunu öğren sonra gel benle konuş kutulardan uri çıktıkta bir sonraki uri daha sonra çıkar bilip bilmeden konuşma oyunda bilgin yok bari belli etme ayrıca türkçe hocanada selamlarımı ilet tr5de geminide biliyorum 8 iris golisin burda bana hava yapma oyunda gel pet zorluğu felan cümleni bile kuramıyorsun. :D terbiyesizlik yapma bir dahada uyarı almak istemiyorum ok ?

2. -onur5000-

-onur5000- User

Toplama süresinden bahsetmiyorum mesela 150 uri çıkardın o daha sonra başka bir yerde çıkar mesela kutudan ilk saat 10k topladın 2. saat 5k toplarsın mesela bu yani

3. kardeşim senin gemin 6 flaxsa ben napıyım

4. Talonda sen 3 saate 6 k urimi yapıyosun ben talonda saate 9-10 k civarında kasıyom valla sadece skylabtan 250 m kasıyom deişiyo tabi :) keyfime göre

5. aynen bide 8 irisim diye bana hava atıyo

6. adam 3 saatta 6 k uri kasıyo tallondan bana 8 iris diye dalga geçiyo sen de o bile yok ozmn kardeş ben 1 saatta kasıyom o parayı

7. talonu napcan ben VENOM - CİTADEL-CİTADEL ELİTE -AEGİS ELİTE- filan almak için gitim aldımda bütün herşey tamamladım :D AEGİSİM CİTADELİM SPERHEAD filan bütün herşeyi fuledim bi lf4 le 3 havoç eksik dizcem inş 1 haftada tasarımları dizdim CUBİKON daha mantıklı

8. -onur5000-

-onur5000- User

Hiç kimseye burdan yalanla suçlama kim kimdire bak bakıyım bana burda forum havası yapma gel pazar günü vs atalım seni tek konfide almassan bu forumu ve oyunu dahi bırakırım tamammı ? pazar günü gel ozamam gemimi görürsün

9. atalımı ws ? Tr6 dayım gel gemisine atalım

10. gok kanka sen bu aralar içion girme foruma kanka yazmışın diger konuya :D

11. arkadaslar ben 15m 6 uri yi 3 saat sadece kasılarak yapıyom skaylab katarsam 25-30m hergün kasıyom

arkadaslar geminiz iyise en azından lf3 fulse tek basınısa seri olarak tallon kesin cok iyi credi ver uri kasarsınız
    orta derecedeyse tallon kesemiyorsanız lokum kesmeyi deneyin
    geminiz kötü bezela 4 lf3 2 bo2 örnek olarak sa full cupi gidiniz ordan 50-150 uri kasarsınız cupi basın oyuncu sayısı fazla degilse 300 bile gelebilir cok kalabalıksa cupi kesmeyi bırakın bos zaman kaybı olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2014
  12. -onur5000-

-onur5000- User

Beni bilen bilir burda kimseyle tartışmak istemem ben o adamı çağırdım pazar günü gelsin tr5te hem gemimi görür hemde nasıl biri olduğumu şu an globalden sesleniyorum yok erzurumlu ayrıca sen sus tr6da hesabım yok tr5 gel atalım bana onun avukatlığını yapma ayrıca ben susuyorum artık edepli edebinden susar en sinirlendiğim şeylerdedin başkasının gemisini veya hesabını küçük gösterip üstünlük sağlaması ve hava yapması ben dedim pazar günü gelsin birazcık kendine güveniyorsa gelir ben x2 sıkacam o ne yaparsa yapsın ha ben onu yakalamıcammı bu laflarından sonra mmo şirketi zatne ben onu palaya bir daha girdiriormuyum

13. coder545

coder545 User

sallayan sallayana biri 11k kasiyomus biri 250m kasiyomus skylabda 100k promeryum var hepsini yollasan ne yarar 1m uri harcayip duranium prometid de bitiriyosun galiba

14. pet varsa hemen 8 level yapmaya bakın hammade toplayıcı 3 alıp 5-3 pala toplayım pettle beraber toplayım 2-3 saat 2.500-3.000 pala toplarsınız

15. herşeyin bi yolu var kardeşim salıyomu sanıyosun ben neyse uzatamıcam sadece promerıum la kasıyom duranıp muranıp yok bende citadelle takıyom öle

16. KARANLIK

KARANLIK User

Bencede olabilri bilindik bir taktik kasılma sırasında karşınıza çıkan kutuları almayı unutmayınız buda eklenmeli.İyi forumlar :)

17. eyer
    MODUM sizde FPS kaç ya kasmıyomu sizde oyunu oynayamıyom bu aralar çok kasıyo

18. KARANLIK

KARANLIK User

Bir sorun yok.Çerezlerinizi ve dns önbelleği gibi rutin temizliklerinizi yaptınızmı.İyi forumlar.

19. ben ÖZEL SEKME kulanıyom otomatik temizliyoda Dns önbelegi ne bilmmom onu :) cuma ya kadar sabredim yeter pc alıcam :) DNS ÖNBELLEGİ nası silcez

20. KARANLIK

KARANLIK User

Googlede araştırırsanız kolaylıkla bulabilirsiniz.basit bir işlem.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.