benim kasilma taktigim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚЯΛL●ΟИLΎ™16 tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kardeş ben 7 flaxlı 1 irisli goliyim full elit hızım ve 2 bo2 kalkanım kalkanların gerisi bo1 var flax ve irisler full lf2 gemide 9 lf3 gerisi lf2 şimdi ben lokummu kesiyim.tallon beni kesiyor o yüzden tek kesemiyom tallonu lokummu kesiyim cubilerdemi?

2500-3000 vuruyom x1 lazerle ve onları sadece x1 ile kesiyorum hiç x2 filan kullanmıyorum.

2. cogunlukla lokum kes ara sırada cupi yap biraz lokm keserken x1 500k roket 5 li roket kullan daha seri kesersin yada full tallin kes roket x1 kes tallin uzun sürer ama credi uri yapımı lokum hep kes BEN ACIK OLDUGU ZAMAN BANA GRUP AT SENİ KASARIM TR4 DU DEMİ

3. Evet TR4 deyim arkadaş ekle beni oyunda adım Darq_Assasin52 seninkide ΚЯΛL●ΟИLΎ™16 kasarsın beni tallonda tek olduğum zamanda lokumlarda kasılırım ben.Aynı dediğin gibi 50k kredilik roketle,5 li roketatarla roketatara 2000 kredilik hellstorm kalkan emici roketlerle ve x1 lazerle lokumlarda kasılıyım.

4. 5 li eco roket kulan 2000 kredi hic bir şeye yaramıyor onu sadece kalkanın azaldıgında kullan

SENİN PET VARMI

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2014
  5. yoq

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.