Benim yapamadığımı siz yaptınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve despo*47 tarafından 10 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. despo*47

despo*47 User

Gerçekten harikasınız!!

10 yıldır emek verdiğim hesabıma giriş yaparken ;

Forbidden

Bu sunucuda /ProjectApi/noInactive.php dosyasına erişim izniniz yok.

şeklinde hata almaya başladım ve supporta bildirmeme rağmen günlerdir hiçbir şekilde düzeltilmedi.

uzun zamandır bağımlısı olduğum oyunu bırakmak istemiştim ama oyunu çok sevdiğim için bırakamıyordum sayenizde bunu başardım. Teşekkürler bigpoint!!

Emeği geçen bütün yazılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum siz olmasaydınız bu oyunu bırakamayacaktım!!

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle sakin olun. Hesabınızın güvende olduğundan eminim. Server birleşimleri sırasında forumdan yaptığımız duyurulara göz atınız. Eğer hesabınız birleşim esnasında inaktif ise veya server birlesimi esnasinda server değişimi yapmaya çalıştıysanız bu hatayı alırsınız.

Tek çözüm hesabınızın id veya profilini supporta göndermek ve durumu anlatmak.

İyi forumlar.

3. despo*47

despo*47 User

Sorun şu ki elimde Kullanıcı adım, şifrem ve oyun hesabında kullandığım e-mailimden başka birşey yok

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesabınızın id sini bulamıyorsanız başka bir gemiye girip sıralamadan profilini supporta gönderin.

İyi forumlar.

5. despo*47

despo*47 User

İlk 5 oyuncuyu gösteriyor dahası yok.

6. En iyi kullanıcılar panelinden kendi sırana ulaşabilirsin dostum .

VALEYARD bunu beğendi.
  7. .maxpayne

.maxpayne User

benim birleşme sonrası havoçlarım eksildi ne zaman gelir supporta bildirdim

8. fahgoc

fahgoc User

Arkadaşlar kişi ekleme listesindede sıkıntı mevcut.Eklenen kişiler silinmiyor ve yahut sildigin kişiler 2-3 saat sonra tekrar kişi listesinde aynı oldugu gibi duruyor.İlgilenirseniz sevinirim. Bunun için tekrar konu açmak istemedim. Kolay gelsin.

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Anasayfada sıralamaya tıklayın. En iyi kullanıcılara gelin. Sağdaki listeden en iyi kullanıcı yazısına tıklayın. 10 Senedir oynadığınız hesap olduğu için sıralamada bulmanız zor olmasa gerek.

Forumdan supporta karışamayız. Supporttan gelecek cevabı bekleyiniz.

Bu durumu konu açarak belirtin ki raporlarımıza ekleyebilelim.

İyi forumlar.

Peacemaker.JR bunu beğendi.
  10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sabırlı olunuz sizin gibi server birleşiminde sıkışan birçok oyuncu var.

İyi forumlar.

Forum kurallari gereği büyük harflerle mesaj yazmak bağırmak anlamındadır ve yasaktır. Mesajınızı düzenleyiniz.

Tekrar söylüyorum, supporta sizin gibi bir çok oyuncu yazıyor. Bu yüzden support yoğun olabilir.

Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki isterse general ister kurmay albay fark etmez kimseye öncelik tanınmaz.

Biz forumdan daha önce server birleşimleri esnasinda yapmamaniz gerekenleri duyurduk.

Diyelim ki geminiz kurtarılamadı. İsterseniz adli yollara başvurmakta özgürsünüz tabiki.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2018
  11. lokman0505

lokman0505 User

Modum ben bana rütbemden dolayı öncelik yapın demiyorum. sadece diyorumki diğer arkadaş gibi gemimden vazgeçmem imkansızdır. yıllarımı ben verdim o gemiye emek gösterdim tıpkı sizin Forumda görevli olmanız gibi sizinde bir emeğiniz var empati yapınız.

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Haklısınız tabiki vazgeçilmez ancak ısrarlı mesajlar yazıyorsunuz. Sakin olun. Birleştirmede sıkışan bir sürü kişi var ve support bu oyuncuları teker teker çıkarıyor. O yüzden uzun sürüyor. Yani merak etmeyin geminiz güvende.

İyi forumlar.

13. lokman0505

lokman0505 User

Merhaba, sorun çözüldü sorunu çözen admine ve bana cevap yazan tüm modlara teşekkürlerimi canı gönülden sunarım.

VALEYARD bunu beğendi.
  14. Merhaba,

Rica ederiz :)

İyi forumlar dilerim..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.