Benim yaptığım bir şey(Artık adına ne deniyorsa :D)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Sizce nasıl olmuş? :D Daha ilk yapışım Ph*toSca*e'den yaptım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  2. güzelmiş bence Solaceyi sol alttan ateş ettir ve biraz sağ-yukarı döndür yapabilirsen

3. İmzan daha şık :D

4. Havocları eklemeyi unutmuşum :D Neyse yenilerini yapacağım artık pet falanda koyacam şirket ikonu falanda koyacam dahada güzelleştirecem :D Şu anda resim topluyorum yakında çalışmalara başlarım :D

Erdem onu bir yerden buldum kendim yapmadım :D

Yenileri geldi :D Bu iş zevkliymiş ya ben sürekli yaparım bundan sonra :D İsterseniz sizde yapıp burada paylaşabilirsiniz.

Sizce bunlar nasıl? :D Bir kaç saatte bunları yapmaya başladım vay bee :D

Bu biraz büyük oldu ama :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2014
  5. Merhaba ,

İmza kısmınızdaki resimin boyutu forum imza kurallarına uymuyor. En kısa zamanda genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

İyi forumlar.

6. -onur5000-

-onur5000- User

Banada bir imza yapabilirmisin rica etsem :) eğer zamanını ayırıp yapmak istersende

Genelde aegis veteran takılırım birde gemi full havoc gemide full havoc olsun :D karşımdada aegis olsun ( hemen hemen aegis avcısıyımdır çünkü ) :D ben ona x6 o bana x4 sıksın yapabiliren harita 4-4 olsun petler açık olursa güzel olur yanınıa yazı olarakda ★¯¯-YARGIÇ-¯¯★PaŞa★ olsun yanınada bir aegis avcısı yazısı yazarsan sevinirim .

tabi sana kalmış yapmak ve yapmamak keyifli forumlar :)

7. Nasıl yapıyorsun bunları ?

8. Kral-87

Kral-87 User

benim yaptığım bişi değil ama beğeniyorum :D

9. Cloud

Cloud User

Çok güzel olmuş hele o siyah diminisher tasarımı çok hoşuma gitti :)

10. Bana mı dedin Kıyamet SMOD'a mı?

11. -onur5000-

-onur5000- User

Hayır Sana :D

Kusura bakmayın flood için yanlışlıkla kıyamet modumuzun yazısını kopyalamışım :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Temmuz 2014
  12. BU NASIL ? GLOBAL AMERİKA 2 MASSİVESTROKE DÜŞMANIMIZDA ONDAN ONA SIKIYOR HERKES

13. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Forumda küçük harf kullanınız.

Keyifli forumlar

14. Uygun bir zamanda yaparım, şirketin ne peki?

15. -onur5000-

-onur5000- User

Şirket mmo

16. Tamam, uygun bir arada yapmaya çalışacağım :)

17. -onur5000-

-onur5000- User

Teşekkür ederim banada beklemek düşer :)

Keyifli forumlar...

18. PhotoScape adlı programla yapıyorum.

Böyle yapabildim, ama bir tane daha yapacağım onu da kullanabilirsin birazdan onuda paylaşırım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2014
  19. Darkmen

Darkmen User

istersen sana nasıl imza yaptığımla ilgili bir video koyabilirim buda imzalarını geliştirmene yardımcı olabilir :)

20. [​IMG]
    Bu da sana yaptığım ikinci imza, ikisinden birisini kullanabilirsin. Ya da diğer imza yapan arkadaşlardan imza isteyebilirsin.
    Olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.