benmi şanssızım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 5 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar habire alştın korsan sandığı çıkıyor.zeus parçası veriyormuşş.iki kez 60000 bn urilik aldım ve açtım 120 bn uriye tek parça..

2. Merhaba ,

60.000 uridim ile 40 adet kutu anahtarı alınıyor. Yani şansınıza bağlı iyi şeylerde çıkabilir fakat genelde düşük sayıda anahtar ile az sayıda açılan kutulardan pek birşey çıkmayabiliyor.

İyi forumlar.

3. HTC_ONE_M8

HTC_ONE_M8 User

kardesim bence herkesin bir sanslı haritası var. 1000 kutu almıstım, apisi aldım 4 lf4 ve 5 zeus parcası cıkardım. haritaları dene tek tek onun dısında yapacak bsey yok malesef

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Zeus parçası arıyorsanız yeni haritalarda arayın özellikle x6 haritasında çıkabiliyor ben tamamladım ve arama yaparken hem pvplerde hemde yeni haritalarda aradım ve özellikle rakip şirketlerin haritalarına bile gidiyordum 4-4 teki kutuları bile açardım ve şuan 1.si tamam 2.ye 8 parçam var sizde bu şekilde bir arama yapabilirsiniz.

5. 50 anahtar aldım 1 zeus parçsı 4 tane kala sloce tasarımı tamamen şans işi

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Açık ve net yazmak gerekirse 29 zeta yaptım ve 29 zetada 725 ganimet anahtarı elde ettim bunun dışında bir 700 kutuda birikim yaptığım uridium ile ve arada aldığım ganimet anahtarları ile şansımı denedim 1.ve2.apisi tamamladım zeusu 65bin uride aldım ve 2 tasarım 2.hangarımı kalkan ve lf3 ler ile tamamladım evet tamamen şans ve 1 aydır şu metodu deniyorum ne apis ne lf4 nede zeus gününde açmamayı normal kutuları elime geçen anahtarlar dahilinde normal günlerde açıyorum şuana kadar 400 kutuda 3 lf4 buldum bence gün bazlı olarak şansınızı farklı haritalarda deneyiniz ve bulduğum haritalar 4/1-ve 4/3 ve hatta 4/4 tür.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.