Kutlama Bereket Yağıyor :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 12 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O görevi bana hayatta yaptırmazlar. Zaten 8 irisim. Size kolay gele.

2. İSTER İNAN İSTER İNANMA... ESKİ OYUNCUYUM... BOT YAPARAK FULL OLDUĞUNU SANAN VE GEMİYİ BİLE SÜREMEYEN ADAMLARI BİLİYORUM... O GÖREVİ 8 İRİS 10 ARGE GEMİYLE YAPTIM... AEGİS VARDI AMA... ZEKA İŞİ... ELBETTE SABIRDA VAR... DÖNE DÖNE... FÜZE MENZİLİNE GİRMEDİĞİN ZAMAN HEDEFLER SENİ VURAMIYOR ZATEN.

3. O görei şuan ikinci kez yapamam ama TR-4 SWAT KLANI tamamen oyunbozan *** insanlar oluşmakta ve bu klan TR-4 korsanı işgal etmiş durumda... Emek hırsızlarıdır kendileri dikkat edilmesi gerekir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2018
  4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Çok az kaldı beyler iş üstündeyim görev bitecek 2 baracuda 17 inceptör kaldı :D

5. Mcqeen

Mcqeen User

İlk başta görevler var onları yapınca çıkıyor ve 400 günlük görevini yapmazsan diğer görevlerde çıkmıyor. :D

6. Mcqeen

Mcqeen User

Dostum sıkıntı o değil ki diğer oyuncuların seni rahatsız etmesi. Bencil çok oyunda.

7. kardeş bu görev bu etkinliğin en yüksek ödül veren görevi bence daha yüksek ödül veren görev gelirmi bilmem ama sen görevi al kenarda dursun etkinlik bittikten sonra güle oynaya yaparsın ben güçlü olmama rağmen zar zor yaptım adamlar klancana bu yaratıkları kesiyorlar 4 5 de adamları var 5 1 de var 5 2 de var 5 3 de var 2 saat falan ara verdiler heralde o ara girdim hemen bir grup kurdum yaptım yoksa görevi etkinlikten sonrayaa bırakacaktım
    al görevi kenarda kıyıda köşede dursun etkinlik bitse de iptal olmuyor o görev :D :D :D :D

8. Saboteur ve annihilator niçin sadece 5-2 ve 4-5 haritalarında var anlamıyorum geçen yılki etkinlikte 5-1 ve 5-3 de de vardı ama şimdi yok, olmayınca bu görevi yapmak zor oluyor, üstelik 1 tane çıkıyor, ben zar zor yaptım ama yapamayacak bir çok kişi var, klanlar fırsat vermiyor bir klan tekeline almış kimseyi yaklaştırmıyor bu yaratıklara, bu büyük haksızlık diğer haritalarda da olsa ve daha fazla çıksa 4-5 tane daha adaletli olurdu, gücü yeten herkes de yapardı, en azından etkinlik süresince bu şekilde uygulanmalı.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

horoz dövüşü gibi :D bütün şirketleri bir haritada toplayıp dövüşmemizi istiyorlar :D :D

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

( Uber Interceptor ) rakibe olan saldırı iptal oldu.
    400 günlük dosyası aldın.
    160 Kyhalon aldın.
    25 Indoctrine-Oil aldın.
    300 Tetrathrin aldın.
    "Yeni Çağ" görevini başarılı bir şekilde bitirdin.
    120.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 180 Şeref Puanı eklendi.
    200.000 Credits kazandın.
    700 Uridium kazandın.

Görev tamam beyler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.