Berseker gemisi ve REVENGE yeteneği hakkında

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 13 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim

Bu etkinlikte çok da iyi olmasada bir kaç güzel berseker modülü düşürdüm bir kaç süre berseker oynayabilirim de bu gemi hakkında ustalarından bilmek istediğim bir kaç soru var

1-Revenge özelliği benim bildiğim yaratık yani 'NPC' lerede işliyordu? Fakat ben oyun için de denediğimde yaratıklara revenge özelliğinin bir işe yaramadığını farkettim sadece revenge özelliğini açtığımız zaman gemi hasar almaz oluyor ama benim duyumlarıma göre insanalr bu yetenegle egb de eternal kapısında baya dalga kat ediyormuş hansar yansıtma özelliği diye geçiyormuş ama bende neden işe yaramadı acaba? :rolleyes:

2-Cinnet yeteneği hakkında bayadır merak ettiğim soru diyor ki lazer hasarı kaybedilen dp yüzdesi kadar artar

Şimdi bu yetenekle örnek veriyorum yaratık bize 300k vuruyor bu 300knin dpden direkt kayboluşunda 300k hasar olarak mı veriyoruz?

Yoksa bu yeteneği en verimli kullanmak için dp'yi hep en az seviyelerde mi kullanmamız gerekiyor?? Bu da bayadır merak ettiğim bir soru

3-Sorum (Umarım çok olmuyordur :) Farklı franksiyonlardaki modül denilen şey sadece düşman şirket oyuncularını mı kapsıyor yoksa farklı gemi falanmı hala çözemedim Eğer sadece düşman şirket oyuncularını kapsıyorsa kendi şirketimizdeki oyuncuları kapsamıyor öyleyse doğrumudur?

Arkadaşlar sorulara madde şeklinde cevap verip beni aydınlatırsanız ve özellikle berseker ustaları konuyu görür :D İyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Geminize verilen hasarı NPC//Oyuncu fark etmeksizin yansıtmaktadır. Yansıtmıyorsa haritada ekran görüntüsü iletir misiniz? Sohbet bölümünden konu açarak sunucu belirtirseniz duruma beraber bakabiliriz haritada.

Oran belirtilmemiştir. Ancak cana oranla vurduğundan dolayı Max can / Kaybedilen can oranı: Canınız ne kadar fazla olursa o kadar can kaybedebilirsiniz bu sayede hasar oranınız artık

Farklı franksiyon gemileri: Kullanılan gemiden farklı gemiler.
    Farklı Franksiyon: Kendi şirketinizden farklı oyuncular.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Yanlış anladığım durum varsa açıklarsanız sevinirim.

İyi Forumlar Dilerim.

Dontforgetme bunu beğendi.
  3. Modum cevaplarınız için teşekkürler,

Bu özelliği bu gün 4-5 de uber kristalonda denedim malesef herhangi birşekilde hasar yansiltması olmadı

Tekrar deneyeceğim eğer yine olmazsa size bildiririm sohbet bölümünde

(eternal kapısında çalışıyor) Ama 4-5 de çalışmamıştı dediğim gibi tekrar deneyip size bildiricem

Belki bir oyun hatasi belkide artık sadece eternalde çalışıyor bu özellik göreceğiz

kaptan34 bunu beğendi.
  4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Haberlerinizi bekliyorum. Haritada sunucunuzu da belirtin haritada durumu birinci elden görmek isterim :)

5. 1-) Revenge yeteneği aktifken, geminiz hasar almıyor ve size vuran yaratık ya da oyuncunun tüm hasarını geri yansıtıyor. Sizde yansıtmıyorsa, destek ekibine bilet oluşturup inceletin.

2-) Cinnet yeteneği; azami/max canınız üzerinden hesaplanıyor. Örneğin; güvede 1 milyon dp'ye sahipsiniz ve özelliği aktif ettiğinizde 500.000 dp'niz var. O zaman %50 hasar artışı kazanıyorsunuz. Eğer 100.000 dp'de iseniz %90, 200.000 dp'de iseniz %80 hasar kazanıyorsunuz. Yani kaybettiğiniz her dp, hasara ekleniyor.

3-) Fraksiyon hasarı da rakip şirketlere karşı vuruşunuzu artırıyor.

Dontforgetme bunu beğendi.
  6. TanrıEru

TanrıEru User

Soruların hepsi cevaplandırılmış zaten ama ebedi kapının ileri dalgalarında işine yarayacak bir şey söyleyim sana 300 ve üstü için yani berserkerin genel olarak hasarı düşük olduğu için insanlar ebedi kapıda çok uzun sürer diye tercih etmiyor ama cinnet yeteneği ile geminin canını %20 %25 civarına düşürüp yaratıklara vurursan orcus a denk belki de daha üstün bir hasara ulaşıyorsun özellikle yüksek dalgalardaki attend yaratıkları bu konuda ciddi bir sıkıntı çünkü canları çok fazla olduğu gibi hasarları da düşük kaldığından dolayı berserkerle kesmek ciddi manada zorlaşıyor bu yetenek ile yaratığı kesme süren yarı yarıya inebilir yani yaratıkta en azından ebg de işe yarıyor :p