berserker gemisini nasıl alabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™«GσÐ●σƒ●Ðσg»™ tarafından 8 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba BERSERKER gemisi kutudan düşüyor mu , düşüyorsa hangi kutudan düşüyor acaba

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Berserker gemisi erkinlik zamanlarında gelen bir gemidir. Geçtiğimiz ebedi kapı etkinliğinde markette satışa sunulmuştu. Bir dahaki etkinliğe kadar herhangi bir şekilde kazanılması mümkün gözükmüyor.

Kutulardan kazanılanlar ise sadece gemi tasarımlarıdır. Tasarımlar Obsidyen Ganimet Kutusu S.S.S. den çıkmaktadır.

İyi Forumlar.

Luminous ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  3. PiecesS

PiecesS User

Ben bi hevesle aldım lakin kullanmasını beceremediğimden sanırım, öyle duruyor kenarda, solace devam...

4. Bence berserker disruptor gibi gemiler yeteneklere çok bağımlı , ne zaman nasıl kullanacağını ayarlaman gerekiyor , o açıdan solace gibi gemilere göre daha karmaşık . Bende beceremiyorum :D o yüzden sayborg devam