Berserker satın alımı hesaba tanımlanmadı.

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve OCAN tarafından 15 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OCAN

OCAN User

Selam,

Dükkandan Black Light Berserker Paketi satın aldım, hesabıma geminin gelmediğini gördüm. Supporta yazdım ve ürün hesabınıza aktarılmıştır gibi bir yanıt döndüler. Baktığımda sadece 3 blacklight şifre çözücü ve 500 ebedi parçanın geldiğini gördüm. Resimde ve açıklamada koskocaman berserker var, bu gemi bu pakete dahil değil mi ?

Hangardaki kısmın da fotoğrafını iletiyorum;

Konu hakkında en hızlı aksiyon alacağım yeri paylaşırsanız sevinirim, kaç saattir bekliyorum.

2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

3. OCAN

OCAN User

Ödeme sorunu olarak ticket attığımda "İstediğin paket siparişinden hemen sonra hesabına aktarıldı. Paketin içerdiği öğeleri görmek için lütfen hesabına bak." gibi bir yanıt döndüler ve kapattılar. Yorum vs eklenmiyor soru türünü ödeme sorunu olarak seçtiğimde. Soru türünü Oyun sorunu seçip yeni bir ticket atayım mı ?
    Olmayan şeyi sanki kontrolü sağlanmış gibi göstererek cevap dönmeleri çok sinir bozucu.

4. aynı sorun bendede oldu allah aşkına birşey yapın ya

5. bende ticket attım hala cevap yok boşu boşuna verdik 60 tl yi helal etmiyorum

6. lQwQl

lQwQl User

aynı sorun bende de mevcut iki yere de ticket attım hala dönüş alamadım ayrıca paketi yeniden satın almaya çalıştığımda satın alınmış oldugu için tekrar alamayacagım uyarısı geliyor ancak gemi mevcut değil.

7. yazık günah yani çözmüyorlar bide

8. lQwQl

lQwQl User

daha önceki etkinlikte de anahtar satın alanlarda farklı anahtar verilmesi gibi bir durum olmuştu bence yine aynı şekilde düzletilir ancak ne zaman onu kestirmek güç

9. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Yaşanan sorunda satın aldığınız içerik hesabınıza tanımlanmadıysa bunun telafisi yapılır. Ödediğiniz ücret karşılıksız kalmaz.

Lütfen support birimi ile iletişime geçiniz eğer buna rağmen tanımlama olmadıysa SS ile birlikte atınız.

Türkiye Takımı!

10. DarkCY

DarkCY User

Aynı durum bendede mevcut, supporta mesaj attım dönüş bekliyorum.... Benden alınan paketin SS ini istediler, markette zaten var? Yinede istedikleri bilgileri verdim.

Orcusta alacağım fakat oda gelmezse diye almıyorum.

11. ben orcusu aldım geldi bi kaç saat sonra bersekeri aldım gelmedi

DarkCY bunu beğendi.
  12. hala bi geri dönüş yok helal olsun cidden

13. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Yoğunluk olarak geri dönüşler gecikebilir.

Türkiye Takımı!