Öneri BESLEMELER ve NANO GÖVDE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KДЯДЙLIKஐΨŌЯÜЙGΞ tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nano gövde ve beslemeler kapatılabilsin mi ?

1. Evet. Gereksiz yere harcamak istemiyorum.

71,4%
  2. Hayır ben zenginim :D:D

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bildiğiniz gibi kapılardan nano gövde puanları çıkma ihtimali var. Ama ; mesela paladan geldiniz palaları enerji ye çevirip kullandınız. Birsürü nano gövde puanı geldi. Ama siz gidip de kasılıcaksınız bu da bu nano gövde puanlarının ziyan olması demek :D.

Aynı şey lazer beslemeleri için de geçerli. Baskından çıkıp kasılıcaksınız ama lazerlerinizde birsürü sep. var. Bu durumda da sepromlarınız ziyan olur :D.

Bence bunlar (nano gövde ve beslemeler) istenildiği zaman aktif edilmeli. İstenildiği zamansa kapatılmalı. Tekrar açıldığında ise kalan sayıdan devam etmeli. Bu dakikalı olan beslemeler için de geçerli.

(hiç olmassa dakikalı beslemeler online olmadığımız zaman harcanmamalı...)

Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar... Olumsuz oy verenler lütfen nedenini açıklasın :)

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Ne kadar fazla konu o kadar iyi. Eline sağlık ama bu konuyu yapan diğer arkadaşlarıda desteklersen daha da iyi olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.