Beslemelerin silinmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 11 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kalkana seprom veya osmium atıyorum portaldan atlayınca siliniyor daha önce olmadı forumda gördüm bazı arkadaşların başına gelmiş bu olay ve bende dikkat ettim sürekli portaldan atlayınca bakııyordum siliniyor mu diye korktuğum başıma geldi diyebilirim çözümü var mı olayın

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorun raporlara eklenmiş ve çözülmüş olması gerekmektedir. Sorununuz ile alakalı ekran görüntüsü iletir misiniz?

İyi Forumlar.

3. çözüldü sanırım bunu yazdıktan 1 gün sonra 1-2 kere baktım sıkıntı yoktu atlarken silinmiyordu tekrar olursa yazarım teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmesine sevindim. Bu gibi durumlar ile karşılaşmanız durumunda lütfen Forum Kanalında konu oluşturarak; gerekli incelemelerin ve raporlama işlemlerin yapılmasına yardım edebilirsiniz. Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.