Beta açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm beyler
    1 kere alphayı bitirdim betada 2 parça kaldı ama 300gg civarı bastım ama bi tık yok nasıl açıcam ben bu kapıyı ? tekli basıyorum yada 5'li çarpan geldiginde kullanıyorum.

2. 46 parça mı var şuan yani

3. Darion26

Darion26 User

Benimde öyle olcak 100 gg bastım galiba son 2 parça kaldı bende de çıkmıyo :(

●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 bunu beğendi.
  4. Tom_Cat

Tom_Cat User

son parçalar zor çıkıyor.ben zeta son parçaya 450 gg bastım ancak açıldı.

5. 3 lu olduğu için sizi biraz zorlayabilir

159357babaking bunu beğendi.
  6. Obezinho

Obezinho User

Ben alfanın son parçasını 800 gg basıp anca açmıştım. Bazen takılıyor böyle bıkmadan basmak lazım açılır mutlaka :)

7. Alpha, Beta, Gamma kapılarını açarken kapının biri açıldı mı hemen yerleştirmeyeniz.
    Çünkü: örneğin alpha kapısı açıyorsun kapıya gg bastığın zaman hem Beta hem gamma kapısı parçası çıkabiliyor, o yüzden istediğiniz kapıyı hemen yerleştirmeyiniz. Ve kapıları toptan gg basarak açın yoksa az kapı parçası için çok gg gidiyor.

8. evet

9. tek tek bas 2li çarpan geldiği gibi kullan 3 4 5 6ya geçme asla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.