Beta Client Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DUMAN. tarafından 11 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Beta Client Oyun Hissiyatı Nasıl ?

1. FPS'de değişen birşey yok

2. FPS Artışı yaşadım

3. FPS Düştü , oyun daha çok kasıyor

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. DUMAN.

DUMAN. User

Arkadaşlar Bigpoint tarafından paylaşılan beta client yaklaşık 2 yıl önce paylaşılmıştı şuan yapılan şey oyuncuları geri çekmek için mi yapıldı ? ya da 2 yıl boyunca hiçbir geliştirme yapılmadan bir uğraş olmadan bu dosyayı beta client diye oyun içeriklerine eklemek biz oyunculara yapılan çok büyük saygısızlık değil mi ?

Yaptığım oylamaya katılırsanız sevinirim . Herkese iyi oyunlar .

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  2. benim sistemimde ciddi bir performans artışı gerçekten oldu. Çok düşmanlı bir bölgeye girdiğimde 20 fpslere kadar gerilerken şimdi 45in altına düştüğünü görmedim.

Edit: Bir de esas odaklarının bu paylaştıkları olması saçma olur bu çünkü 2020 sonunda flash desteğinin kesilmesine karşı alınmış bir önlem o yüzden çok kısa vadeli bir çözüm. Esas olarak unity üzerinde ciddi uğraştıklarını düşünüyorum.

3. DUMAN.

DUMAN. User

2 yıl önce paylaşılan dosya paylaşılmış bundan bahsediyorum yani bunu 2 yıl öncede kullanabiliyordun

4. 2 yıl önce aktif kullanmıyodum forumu :(
    Bu paylaştıkları şeyi bir pantolona yama gibi düşünün. Kısa süreliğine idare etsin diye
    yepyeni kot pantolon da unity o yüzden esas odaklarının o olduğunu düşünüyorum :D

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yeni Beta Clientle ilgili düşüncelerinizi ve geri bildirimlerinizi buradan belirtiniz. Ayrıca adı üstünde şuan yayınlanan beta client bunun üstüne eklemeler hata düzeltmeleri yapılacaktır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Bu beta clientte, tam ekrana geçiş yapamadım, neden?

byHOOK bunu beğendi.
  7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde ki Tam Ekran tuşu ne yazık ki şuan için client'te çalışmamaktadır. Client'i çalıştırıp aşağıda görselini paylaştığım adımları izlediğiniz taktirde kısmi olarak oyununuz tam ekran olacaktır(F11 tuşu ile de bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.). CTRL -/+ tuşları ilede oyun ekranını büyültüp küçültebilirsiniz.

Screenshot_1.png

İyi forumlar.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  8. sağol Themis modum.

Themis. bunu beğendi.