beta gamma ve delta

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BSYO tarafından 28 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BSYO

BSYO User

alfa beta gamma ve delta kapılarında alfa dışında diğer kapılar tamamlandığında yeniden bağlan yazısı çıkıyor çözümü var mıdır

2. Aethra

Aethra Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,
    Önbelleği silmeyi denediniz mi?

İyi Forumlar.

3. BSYO

BSYO User

denedim modum aynı alfa kappa zeta epsilon da sorun yok sadece beta gamma ve delta da kapı tamamlandıktan sonra çıkıyor

4. modum ön bellek veya başka cartla curtla ilgisi yok oyun kasıyor alfayı zar zor yaptım betada ise devalariümda bir kere patladıktan sonra taktik yaparak zar zor bitirdim ve kapıyı bitirmeden çıktım inşallah güncelleme yaparlarda 24ten sonra kapıyı tamamlarız

5. titans___

titans___ User

ben etkinlik ve ebg dönerken ayarlardan hepsini kapatıyorum oyuncu isim gösterme , isabet sayılarını gösterme ne arsa hatta oyunu komple aç kapa yapıyorum bir kere yanlış girdim düz daldım etkinlik kapısında ödül falan da gelmedi yaratıkları sona attım aç kapa çerez temizleme falan rahat 5 dakka dan fazla sürmüştür, eski bilgisayar yenisini aldım da onda da aynı sorunlar oldu yeni aldım da öyle çok pahalı bir şey de almadım da chat de şöyle özellikli bilgisayarım var da oyun da FPS em 30 üstü olmuyor diyenler gördüm de , dün akşam akıyor du sonradan fena kasma yaptı hades dönen çok da ondan mı ?

6. Aethra

Merhaba,
    İlk darkorbit istemcisinin kısmında sol üst tarafta bulunan ayarlar sekmesinden ön belleği temizleye basın. Daha sonrasında,

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download İçerisindekileri sil .

Arama kısmına '"çalıştır" yazın, açın.

- %temp%
    - temp
    - Prefetch
    - Recent

İçerisindekileri sil.

bunlar olmaz ise;

Başlat>çalıştır>inetcpl.cpl>gelişmiş>sıfırla>kişisel ayarları sıfırla tik at
    sonra sıfırla

Bu işlemler ardından büyük ihtimal sorun çözülecektir.

İyi Forumlar.

7. Aethra

Merhaba,
    Bende sizler gibi birer oyuncuyum, böyle sorunlarla karşılaşmıyorum. oyun kasması sürekli oyundan kaynaklı olacak diye birşey yok. Bilgisayarınız yavaşlamış olabilir.

İyi Forumlar.

8. slayer258

slayer258 User

herkes aynı şeyden şikayetçi herkesin mi pc yavaş bizler gibi oyuncuysan sende sorunun bariz farkındasın ama görmezden geliyorsunuz

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  9. ne güzel sorunsuz oyun oynuyorsunuz modum inşallah öyle bir darkorbiti bizde oynarız ama ağır ve hantal pc benim adı nı kurallar gereği veremediğim bir oyunu darkorbitten daha kompike tık olmadan oynanabiliyor ayrıca şikayet ettiğim konular darkta böyle etkinlikler olmadan önce normal zamanlarda minimum düzeyde oluyor nedense özellikle iki üç etkinlik üst üste çakıştığında darkorbitte yaprak kımıldamaz hale geliyor son söz kıyamet modda ilk başlarda aynen sizin gibi ateşli bir şekilde oyunu savunuyor ve sürekli oyuncuların yada kullandığımız pc veya internet sağlayıcının hatalı olduğunu belirtiyordu artık günümüzde darkı en ağır eleştirenlerden biri durumunda 2009dan beri bu oyundayım tüm aşamaları yaşadım sizinde sonunda kıyamet modumuzla aynı yolda buluşacağına eminim yinede görevinizde başarılar ve iyi günler dilerim

10. BSYO

BSYO User

konu kilitlenebilir

11. Aethra

Merhaba,
    Bizlerde oyuncuyuz sorunsuz oyun oynuyoruz diye birşey yok ara sıra bizimde başımıza oyundan kaynaklı bir takım olumsuz şeyler geliyor sizler şikayet etmeden önce bildiriyoruz.
    Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş