Beta İstemci Takvimi Açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 12 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Beta istemci takvimi açılmıyor ve günlük hediyeyi alamıyorum saati bitmek üzere sırf takvimin açılmaması dolayısıyla günlük hediyeyi kaçırıyorum ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Aynı zamanda birleştir penceresi de açılmıyor bomboş bir pencere açılıyor ikisinde de tıkladığımda bu oyunun bu kadar ana sorunları neden hala çözülemiyor oyunun kemiğini oluşturan bir sistem olan birleştire kaç haftadır ne zaman oyuna girsem ulaşamıyorum ve bir şeyler üretemiyorum bu kadar önemli bir sorun bu kadar uzun süre düzeltilmeden nasıl kalabiliyor hayret içerisindeyim gerçekten sanırım cidden oyun kapanmak üzere bunun sinyalleri geliyor gibi yavaş yavaş

Walsh bunu beğendi.
  2. Walsh

Walsh User

bende de öyle istemci takvimi ve kişiler açılmıyor bomboş. etkinik getiriyolar alamıyoruz arkadaş saçmalık...

3. 15 20 sn sonra geliyor. Tabi hemen gelmesi lazım da işte azıcık sabır :) evya porttan atlayın bu da bir seçenek(şahsen benim yaptıklarım bunlar sonra düzeliyor.)

4. Merhabalar,

bu işlemi yapıp tekrar dener misiniz ?

İyi Forumlar.

5. golddagger

golddagger User

Modum sadece oradan değil pc önbelleği ve çerezleri temizledik, istemciyi kaldırıp yeniden kurduk, reset te geldi durum aynı, takvim bazı sunucularda açılıyor, bazılarında açılmıyor???

6. Merhaba,

Hangi sunucuda açılmadığını benimle paylaşabilir misiniz ? Eğer çözüm olmadıysa bu sorun ile ilgili Support'a yazmanız daha doğru olacaktır.

İyi Forumlar.