beta kapısı 47/48 de kaldı çıkmıyor bir türlü parça napmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»MĀŚŢЄЯ«´¯) tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. napabilirim gelmiyor katlayıcıda taktik var mı bunun için ?

2. Google Chrome kullanıp dene birde.

3. benimde gamma kapısı 80 de kaldı 40.000 uri harcadım çıkmadı cevap vermiyorlar suppota başvur diyorlar ne işe yarıyorlarsa burda sanki bide form açıyorlar boşa zaman kaybı

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle tamamen şansınıza bağlı olarak kapı parçası almaktasınız.Herkesin gg basarken kullandığı yöntemler var.Ben direk 100erli olarak basıyorum o an o kapıda parça alamasanızda diğer kapı parçaları kazanma şansınız var.

Keyifli forumlar.

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle lütfen sinirlerinize hakim olun bu durum bizlerinde başına geliyor.Ama yapacak bir şey yok çünkü kapı parça ve verilen cephaneleri sistem veriyor biraz bekleyip daha sonra basmayı deneyebilirsiniz. Tam bir şikayet metni yazmak isterseniz Buradan support ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

6. Kardeş tekli bas sürekli 2 çarpan oldu mu kendin kullan kısa sürede açacaksın görürsün

7. Silence..

Silence.. User

Son parçalarda en mantıklı taktik bu. Tekli ya da 5 li basıcan çarpanı direk yapıştırcan şansına kalmış gerisi :D

8. ucan_keci

ucan_keci User

aynen ör 5 parça kaldı ise 5 li çarpan 4 ise 4 lü 1 ise 2 li çarpan kullan eyer çarpanla çarpan gelirse kapı parçası olur

9. ben 81 de 80k harcadım cıkmadı sonra bi gün tekli bastım verdi

neye göre nasıl hesaplandığını bilmiyorum ama şans deyip geciştiriyorlar

*AKINCITÜRK* bunu beğendi.
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılarda parçalar sonlara yaklaşıkdıkça çıkma olasılığı biraz düşmektedir.

Şans olduğunu sizde belirtmişsiniz.80 k Uridium harcayıpta çıkmayan kapı parçası,başka bir denemenizde tek seferde çıkmış,bu tamamen şans ile alakalı.

Keyifli Forumlar.

11. daha öncede benzer konu açmışsın.cevap vermiştik sana orada.anlamadığın tarafı neresi.1000 gg yi bulabilirr geçebilirr demiştik sanırım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.