Beta kapısı hakkımı geri istiyorum.!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hanımlf4 tarafından 4 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hanımlf4

hanımlf4 User

Merhaba arkadaşlar ve adminler ben bu beta için tam 2 gün pala kastım ama kristallinlere geldiğimde 3 hakkım gitti bilgisayarın Asus/4gb internetim fiber net bilgisayarımla ve netimle ilgili hiçbir sorunum yok hatta bağlantım kesildimi diye baktım googleye giriyor herneyse lütfen yardım edin 3 hakkım gitti herşey biranda duruyor ve geri oluyor sonrada güme gitti kapı :( :( :mad: :(:(:(:(:(:(:(:(:( of off

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gecikmeden lütfen sorunu supporta bildirin ve incelenmesini isteyin.

3. kardeşim hereşy ayrlar max da tabi patlarsın kritalin gibi dalga ve yatıklar ayrlar gir grafik orta ya avantaj kapat çopleride kapt gir yaparsın bide btun talinler sana sıkıyor flash belek duşuyor ben kesip ornek 40 tale kalınca kami at neden dersen o zamn yüksek vuruşlar olmaz ve kasmada olmaz

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.