Beta Kapısı Oyun Donması-Takılması.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -solo2008- tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -solo2008-

-solo2008- User

Merhabalar;

bugün beta kapısında protegitleri yapıyordum oyunda takılmalar olmaya (donmalar) olmaya başladı bu yüzden 2 hakkım gitti elimde ekran görüntüsü mevcut gemimim hareket ediyor ancak mini haritada sabit durduğunu görüyorum yani gemimim protegitlerden uzak ama petim ve protegitler hareket etmiyordu ve ben 56 bin 56 bin saldırı alıyordum. 1. hakkım bu şekilde gitti, bende farklı bir bilgisayara geçtim yine aynısı oldu ve bu sefer ekran görüntüsü aldım. 2 hakkımında oyun hatasından gittiğini düşündüğüm için haklarımının geri iade edilmesini istiyorum. bu sorunu gece 3'de support'a bildirdim halen bir cevap gelmediği için buraya yazıyorum.

2 bilgisayarında özelliklerini veriyorum:
    1.-leptop:
    i5 işlemci
    8 gb ddr3 ram
    2 gb paylaşımsız ekran kartı ve en güncel sürümde flash player virüs programları devre dışı.
    30-50 fps bir hız alıyorum.

2.-masaüstü-toplama:
    i7 işlemci
    8gb ddr3 ram
    4 gb paylaşımsız ekran kartı ve en güncel sürüm flash player virüs programları kapalı
    30-60 fps arası bir hız alıyorum.

minimap'e yakından bakıldığında sorun gayet açıklayıcı bir şekilde belli oluyor.
    resimi aşşağıya koyuyorum:

sorunumun çözülmesi yani haklarımın en kısa sürede iade edilmesi dileğiyle iyi forumlar.

nick: -solo2008-
    server: tr1

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorunu supporta bildirmiş olduğunuzdan onların vereceği cevabı bekleyiniz lütfen bizimle sorunu paylaştığınız için teşekkürler yalnız eğerki internet kaynaklı ise sorun bu tür hatalarda geri verilmiyor diye biliyorum ama tabiki bu sorunun kaynağını ve nedenini support size açıklayacaktır umarım sorununuz düzelir.

Lütfen support'un cevabını bekleyiniz.

-solo2008- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.