Beta kapısı son parça ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S.H.A.M.A.N tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir sıkıntım ve merakım var başına gelmiş veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Gama kapısını yaparken beta kapısı için tek parça bekliyordum.
    alfa kapısının durumu da (2/4) yarıdaydı.
    beta kapısının son parçası için enerji basarken;
    gama kapısını bitirdim ve gama kapısı için 46/82 parça daha çıktı.
    o arada yarım olan alfa kapısı bitti.girdim onuda bitirdim. şimdi durumu 17/34. buda bitince son oynamam olacak (3/4)
    ve hala beta kapısı için ihtiyaç duyduğum son parça çıkmadı.
    bu işin bilmediğim bir matematiği mi var. yoksa darkorbitin kendi otomatik beyninin bir oyunu mu?
    ve neden gama kapısı 1 kere bitirince o kapıya parça çıkması durmuyor da hala devam ediyor?

kafamda deli sorular?

2. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gamma kapıları bir birine bağlı olduğu için hangisini seçip enerji kullanırsanız kullanın parçalar karışık çıkar. Durum böyle olunca istediğinizi açmak daha zor oluyor. Bir de duruma göre enerji seçenklerini değiştirebilirsiniz. Çarpanları iyi kullanabilirseniz sizin için daha iyi olacaktır.

Diğer üyelerin yardım edebilmesi için konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. peki diğer iki kapı için bu kadar parça çıkarken beta kapısı için kalan son parçanın bu kadar uzun zamandır çıkmaması normal mi?
    son parçaya kadar gelipte takılması garip geliyor? mızıkcılık ettiğim düşünülmesin sadece teknik bir takılma olma ihtimali olabilir mi?

4. Merhaba ,

Her kapı için özellike son parçalara doğru çok daha fazla uğraştırmaktadır. Beta'ya parça çıkmasını beklerken Alpha ve Gamma'ya çıkabilir.

İyi forumlar.

5. ilgi ve hızınızdan dolayı teşekkürler. Kıyamet admin. iyi forumlar.

6. Dene diyebileceğim tek şey var portala doğru giderken 100'lü basmayı seç portala geldiğinde sayfayı yenile aniden 100'lü bas genelde geliyor.

S.H.A.M.A.N bunu beğendi.
  7. kapıyı bitirdikten sonra yerleştirmessen parçalar direk çarpan olarak işler

8. Merhaba ,

Rica ederim :) elimden geldiği kadar hızlı şekilde cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum. :)

İyi forumlar.

9. ne demek istediğini anlamadım.biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin.

10. Merhaba ,

Parçaları tamamlayınca " Atlamayı Hazırla " kısmı çıkınca basmayıp x-1 haritanıza yerleştirmeyin demek istemiş. :)

Resimdeki şekilde haritaya yerleştirmeyebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. yardımcı olan herkese ve hızlı kıyamet admine teşekkürler. hepsini deneyeceğim. oyun sadece oyun değil ayrıca çözülmesi gereken bir bulmaca.Belkide ondan ayrılamıyorum bu oyundan. :)) kilitlenmesi uygundur.

12. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.