Beta kapısı yapabilir miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EMIR1 tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EMIR1

EMIR1 User

4 iris 3 flax 16 lf3 gerisi lf2 full en iyi hız jenaratörü kalkanlarım ezik hiç elit kalkandan yok. Sibelonları bitirdim sibelonitler kristallonlar protegitler kaldı yapabilirmiyim?

2. Kalkanın yok hiç uğraşma bence. Hayatta yapamazsın en azından BO-2 yani elit kalkanların ve LF-3'lerinin full olması lazım, ayrıca Beta kapısına değil, Zeta kapısına parça basmalıydın şuanda Beta kapısını yapamazsın. Keşke önce Zeta açsaydın, Alpha Beta'dan kolaydır Zeta Alpha'dan da kolaydır hem Zeta'dan gelen günlük dosyalarıyla arge de yapardın. Yani sonuç olarak boşuna yapmaya çalışma patlarsın ve bundan sonra gelen enerjileri Zeta kapısına bas.

3. Darkmen

Darkmen User

zeta cidden bu kadar kolaymı :S

4. Bir kaç yerde Zeta Alpha'dan daha kolay denildiğini gördüm ben şahsen yapmadım ama sanırım Zeta daha kolay, yinede modlarımıza sorabilirsin yada konu açıp sorabilirsin.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

arkadaşında dediği gibi bence hiç girmeye kalkışma çünkü yapman oldukça zor sen o kapıyı lf3 ve bo2 lerini hatta irislerini fulliyecene kadar bırak ecele edipte haklarını harcarsın kapıya yazık olur
    2. soruya gelirsek zeta bana görede alphadan daha basit yani şuanki ekipmanınla bile çok rahat zeta yaparsın onun için ilk zeta aç hem anahtar alırsın hemde arge için araştırma dosyası

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2014
  6. Darkmen

Darkmen User

betayı ben yapmicamki hiç uğraşamam :D

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben seni soruyu soran kişi sandım :D

8. uLTRa!

uLTRa! User

Bencede yapman olanaksız çünkü benim gemim full lf3 full bo2 6 iris pet kami 1 var ve bu şekildeyken 1 kere patladım.

İyi Forumlar.

9. Ancasin

Ancasin User

Zaten kapıyı bitirmesen de haritanda öylece durur, yani hemen bitirmek zorunda değilsin. Arkadaşların dediği gibi kalkanların çok eksik, sibelonitleri geçsen bile kristallonları geçebilmen pek mümkün değil gibi. Alfayı 3, zetayı da 15 kere yaptım; bence ikisi de gayet kolay. Beta ile kıyaslarsan zeta çok daha kolay :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.