Beta Kapısı Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Papi-Sucre tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

Öncelikle iyi günler iyi oyunlar arkadaşlar.Uzun zaman sonra oyuna tekrar başladım.Beta kapısını açtım ama yapabileceğim konusunda emin değilim.Bir iki taktik verebilirmisiniz. Gemi goliath 8 irisim var bir tane de havoc tasarımım var.Bir tane lf 4 üm var ve yeteri miktarda lf3 üm var 15 tane elit hızım var 16 tane bo2 kalkanım var 11 argeyim elit gemi tasarımım yok pet im var fakat 2. seviye kamikaze modulu almadım halıyle. Ayrıca benim şeref puanım - lere düştü ben kurtarma görevini aldım kapıdaki npclerden uridium tecrübe puanı alabilecekmiyim ?

2. Gemi durumuna bakınca Beta'yı yaparsın diye düşünüyorum ve bildiğim kadarıyla kurtarma görevini aldığın zaman kapıdaki yaratıklardan sadece Şeref Puanı elde edeceksin.

3. Merhaba ,

Bir aksilik yaşamazsanız normal koşullarda zaman alabilir fakat yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

1. Konfigürasyon : ( Vuruş konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane LF-3 + 5 tane Hız jeneratörü + 10 tane Kalkan / Droid'ler : full LF-3

2. Konfigürasyon : ( Hız ve Kalkan konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane LF-3 + 15 tane Hız jeneratörü / Droid'ler : full Kalkan jeneratörü

Unutmadan son bölüme yani Protegit'lerin olduğu kısma geçmeden x-1 haritanıza geçip bir düzenleme yapmanız iyi olacaktır.

1. Konfigürasyon : ( Vuruş konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane LF-3 + 12 tane Hız jeneratörü + 3 tane Kalkan / Droid'ler : full LF-3

şeklinde ayarlarsanız iyi olur sanırım.

- şeref derken ne kadar ? Eğer çok değilse bence kapıya girmeden + 'ya birazda olsa çıkarıp öyle girin. Forumdaki konuda uridium , kredi , tp v.b. şeyleri alamaz diye bir madde göremedim fakat tedbirli olmanızda yarar var.

Hedef Tahtası Ve Eksi Şeref Puanı Hakkında konusunu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

Cevaplar için teşekkürler.Görevi alırken uridium ve tecrübe puanı almayacaksın diyor kestiğin npclerden - şeref baya var -280 bin o yüzden kapı yapıp artıya geçmeyi düşünüyorum.Ayrıca güncel droit tasarımlarından elmas mı mantıklı benim için kalp mi

5. Merhaba ,

Zaten - şeref görevi nedeniyle yüksek şeref alıyorsunuz ve şeref puanlarınız + 'ya yaklaştıkça normale dönmeye başlıyor. Eğer - 280.000 ise npc'lerle filan kasılın +'ya geçirin oyun arka sayfasını ara ara yenilemeyi unutmayın. Kapıyı daha sonra şerefiniz normale döndüğü zaman yaparsınız. Kapı boşa gitmesin diye bu şekilde yazıyorum.

İyi forumlar.

6. kıyamet adminin verdigi yolla cok kolay bıtırebilirsin.Ayrıcavıp varsa dahada hızlı bitirebilmen mumkun

7. Merhaba ,

Unutmadan şu anda olan ekipman v.b. durumlarına göre bana kalırsa Kalp düzeni daha çok işinize yarayacaktır. Biraz daha toparlanıp hesap güçlendiği zaman Elmas v.b. başka düzenlerden alabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

yüzde 5 lazer saldırı gücü veren tasarımla npc keserken hiç gelmiyor şeref puanı supporta da yazdım bana görevi incelememi söylediler tatmin edici bir yanıt olmadı elbette. Ama şeref puanı veren tasarımı alınca şeref puanı geliyor o sorunu nasıl aşarız

9. DARKLORD

DARKLORD User

x oluşumu uçuş düzeninden bahsediyorsan zaten o tasarımı kullanırken şeref puanı alamazsın. (- Ödül: % 100 şeref puanı)

10. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi eğer X Uçuş Düzenini kullanıyorsanız hiç bir şekilde şeref puanı alamazsınız.

İyi forumlar.

11. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

hadi ya :D hiç o yönden düşünmedim çok teşekkür ederim

12. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Eğer başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

13. Papi-Sucre

Papi-Sucre User

Son bir soru kapıdan sonra 100 k uridium olacak duzenlı oynuyorum oyunu 11 argeyi geliştiriyim mi yoksa kalp uçuş düzeni alıp mı kasıyım cevaptan sonra konu kilitlenebilir

14. Merhabalar , Genel olarak bir öneridir her yazdığım yanlış anlaşılıyor forum yeni üyelere karşı biraz sert burda bi aile oluşturmulmuş dışlanıyorum :p şaka bir tarafa dostum arge basmanı tavsıye ederım kalkan güçlendirmesine %25 kalkan gücü veren yeteneğe argelerini dağıtman bence iyi olacaktır driot dizilimi değişken ancak bastığın arge her türlü kullanabilceğin bişey olduğu için bence arge basmalısın.

Dizilim içinde indirim gününde denk getirip alman daha iyi olur indirimleri kaçırma kalp gerekli bir dizilim sonuçta.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2016
  15. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Ben de arkadaşa katılıyorum Bence öncelikle argene öncelik ver.

Pilot profili yetenek çizelgesi

Pilot profili yetenek çizelgesi görsel

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.