Beta Kapısı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DeadMauz, Feb 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

arkadaşlar bugün betayı açtım daha önceden alfayı yapmıştım ve üstüne kami 3 aldım yani tecrübeliyim biraz. devolardayım şuan. tallin , tallon , sibelon için taktik verirmisiniz

16 lf3
    4 iris 4 flax
    0 b02
    kami 3
    6 elit hız 9 yarı elit

2. Merhaba,

Ağır konfi yapıp girerseniz yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. DeadMauz

DeadMauz User

kamikaze atmak için durduğumda yarı canım gidiyor devolarda.

4. Merhaba,

Büyük yaratıklar için durup kamikaze atmak iyi değildir. Onları tek tek kesmenizi tavsiye ediyorum. Küçük yaratıklarda kamikaze kullanın.

İyi Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

aynen bence de tek tek kesmelisin ben 3 kere alpha 2 kere beta yaptım şimdi gammada tallonlardayım can 1 kaldı neyse bence devalorium sibelon ve kristallona enforcer goliath ile diğer tüm yaratıklara bastion ile girin çünkü bastion kami atarken fazla kalkan sağladığı için yararlı enforcer da büyük yaratıklarda tek tek kesmek için fazla hasar verir ayrıca tallinlere dikkat et hepsini topla tam gelirlerken kamiye bas sonra gelsinler başka bi yöne git yoksa çok kolay ölürsün

Thread Status:
Not open for further replies.