Beta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YANKESİCQİC tarafından 9 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa benim gemim aegis 21 lf3 3 iris 5 flax 10 bo2 var 4 lvl pet var beta kapısını yapabilirmiyim

2. Alpha tamamda beta olmaz :) ben goliyle full iris denemeiştim sanırım zordu geçebilecek durumda olsam bile oyun hatasından kaybettim yani senin biraz gelişmen gerek kalkan az aegisde olsan dayanmaz betadakiler alphadakilerin 2 katı güçde dp kalkan hasar gibi.

3. alpha hala 1 parça kaldı beta 3 parça kaldı betayı geçsem iyidi

4. kardeşim imkansız gibi birşey beta cok helede tallonlarad takılı durusun

5. hiç şansım yokmu şimdi

6. Kristallonun taneis 8k vuruyor 16 ile çarparsan 150k vurabilirler işaretlemek için duraklarsan ölürsün.

PaLuLuu bunu beğendi.
  7. *perfect*

*perfect* User

cok rahatt yaparsin ben defcomla 1 iris 7 flax la gamma yaptim lakin gemi alacak kredim yoktu :/ ne gunlerdi brre duygulandim..

8. yapan yapıyo :D

9. Defcom diye gemi yok ama eskide streunere benzer vardı onlamı yaptın çünkü o tek atımlıkda.

10. o gemide 12.000 can yokmuydu nasıl yaptın :)

11. *perfect*

*perfect* User

aynen lakin iradeliydik sabirliydik yaptik :) simdi ponexle beta yapiyom zevk meselesi :D

yusufziyagenç bunu beğendi.
  12. Kardeş sen gaza gelip girme bence :D tallon toplu 150k vuruyor tanesi 800e 600k canı kalkanı var sanırım sen karar ver :)

13. *perfect*

*perfect* User

tallonda avci konfisiyle giriyorum cok sıkısirsam ema atarim insta acarim ama genelde iyi solo dondugum icin pek hasar almam

14. abartmasan bizde eski oyuncuyus :D

15. *perfect*

*perfect* User

liberetorle zeta bitrdim ve havoc bile verdi beta ne ?? 0_o

16. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer yaratıklar ile mesafenizi iyi ayarlıyorsanız dediğiniz gibi , kolayca yapabilirsiniz.Daha kötü ekipmanlar ile yapanları biliyorum .Gözünüz korkmasın.

İyi forumlar.

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ekipmalarınız iki kapıyıda yapmak için yeterli bence.Biraz zamanınızı alsada yapabilirsiniz.Dikkatli olun 3 hakkınız var.

Ayrıca kapı biteceği zaman özellikle petinizi açık bırakın.Level atlamasında kapının çok faydası var.

Pet 8 level lduğunda 3 seviye kamikaze almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

18. kapı için nasıl bi konfi önerirsiniz

19. cumalo2727

cumalo2727 User

beta tallon biraz dikkat biraz internet ile alakali
    bu ekipmanla kaca kaca yaparsin ama tallonda cok dikkatli olmasan ne oldugunu anlamadan patlarsin
    2 kere toplanmis slota dalip bisey olmadi diye dalinca 3.de 700k kalkanli gemi ile patlamistim
    peti ya koruma moduna al yada hic kullanma (kami varsa)

tavsiye dersen yapma biraz kalsin x1 ile cok uzun surer x3-x4 atsan zaten onlar icin kapi yapiyoruz bide can alayim derken uri harcama
    biraz zeta yap gemini topla sonra devam edersin

20. Merhabalar;

Bence kalkan sayınızı biraz yükseltip deneyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.