beta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 7 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arakdaşlar kapıma 3 parça var ve ben sinir oldum çıkmıyor bi türlü 100 extrayla basıcam çarpanda x5 olacak açılırmı sizce ?

açılırsa alabilirmiyyim alttakilele

gemim aegis
    lf 3 25 civarı
    bo2 25 civarı
    8 iris
    18 arge
    pet 9. level
    extralar full

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılara Galaksi basarken 5 li basmanızı tavsiye ederim.3 parça için de ne kadar basacağınızı tahmin etmek çok zor.Tamamen şans.

Kapınız açılırsa saydığınız ekipmanlarla yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. nail1454

nail1454 User

Ben en son 100 enerji 6 çarpanda denediğimde, bir araba dolusu Xeno çıkmıştı :). Kolay gelsin.

4. senberk99

senberk99 User

yaparsiniz fakat 100 gg yetmeyebilir

5. 100 gg bastım full gamma çıktı birazdan bidaha basıcam bakalım ne çıkacak

6. Traubbe

Traubbe User

Beta kapısını açmanız için garanti veremem ama 400GG yeterli olabilir.

7. 3 parça içinmi? -,- iyi oku

8. Bu durum alpha ve gamma kaç parça olduğuna bağlı 3 kapı bir arada olduğu için şansın diğer kapılara göre düşmekte bu yüzden şansınıza 100 enerjide yetebilir, 500 enerjide yani belli olmaz.

Betayı ben daha kötü ekipmanla bile rahat yaptım. Aegis ile daha rahat yapabilirsiniz.

9. Merhabalar;

Kapı açma işi şansa bağlıdır.Son parçalarda özellikle ben 5li veya 10 lu basıyorum çarpanları kaçırmamak için.Ama herkesin farklı yöntemleri var tabi

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.