Beta Kapısı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by omerbedir, Jul 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. omerbedir

omerbedir User

Beta Kapısı 45/48 de kaldı. Enerji basarken;
    Beta kapısı için, tekrar 10 inşaat parçası üretildi. Bu yüzden çarpanın x olacak.
    son 3 parçayı hiç açamıyorum. uzun zamandır bu sorunla uğraşıyorum. Bug falan mı var?

2. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gamma kapıları bir birine bağlı 3 kapıdır. Yani hangisini seçip enerji kullanırsanız kullanın karışık olarak parça çıkmaktadır. Bu durum özellikle son parçalara doğru işi daha da zorlaştırmaktadır.

Enerji'yi 5'li yada 10'lu basın çarpanlar x3 , x4 yada x5 olunca 5'li veya 10'lu basınız.

İyi forumlar.

omerbedir likes this.
  3. Merhaba,

Beta kapısında 48 parça olduğu için kırmızı mesajda yazdığınız 10. parçanın size tekrar çıktığını gösterir.Aynı parça tekrar çıkınca da sistem otomatik olarak bunu çarpan olarak algılar.Son parçaları açmak ta gayet zor olabiliyor.Size tavsiyem ek hangarınız var ise phoenix gemisi koyun ekstra darbesi hemen fulleneceği için ondan sonra ekstra darbesi çıkmayacaktır bu da size kapı parçası çıkma olasılığını artırır.

İyi Forumlar

omerbedir and Rehber like this.
  4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım ben birkaç gün önce açtım betayı.Son 4 parça için 400 gg+30 bin uridium harcadım.Sıfırdan alfa kapısı 21 parça oldu betanın son parçalarını açana kadar.x3 ve x2 çarpanı tutturarak açabildim betayı .Yani uzun lafın kısası çarpan tutturamadığın sürece diğer kapılar da dahil son parçalarda daha çok uğraşırsın.

5. omerbedir

omerbedir User

Bilgiler için teşekkürler. Durumu anlamış bulunmaktayım :)

6. Anarcyh

Anarcyh User

100 lübas durumun varsa 3 kere felan bas açarsın

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz. :)

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.