beta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve leadsoilders tarafından 29 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 16 levelim ful lf3 ful kalkan ful hız gemi 16 arge beta geçermiyim ? birde diroit disiliş tasarımı almayı düşünüyorum ilk hangisini tercih edersiniz ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Beta kapısını geminizin ekipmanları ile yapabilirsiniz pekde zor bir kapı değildir,Uçuş düzenleri kullanım yerine göre değişmektedir,savaş için Güve,kasılmak için Elmas veya Kalp uçuş düzenlerini önerebilirim.
    Kalın sıkmak için Arge basmaya devam edebilirsiniz.
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

iyi Forumlar.

leadsoilders bunu beğendi.
  3. ben kalın sıkmaya doğru gidiyorum takip ediyorum ama su diroit dizilişinde kafam karışıyo siz olsaydınız ilk ne alırdınız ?

birde bende gamma da açık onu geçebilirmiyim sizce ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2015
  4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kasılmak için Elmas,Kalp savaşmak için Güve her gemide olması gereken uçuş düzenleridir,tabii başka seçeneklrede var ama size uygun olanı özelliklerine bakarak sizin seçmeniz gerekmektedir.Yeni 3D uçuş düzenleri hakkında Buradan bilgi edinebilirsiniz.Gamma kapısına gelince Kristallonlarda zorlanabilirsiniz ama onlarıda geriye kaçarak köşelere gönderip kesebilirsiniz.,lazerleriniz ve kalkanlarınızı beslemeyi unutmayınız....

İyi Forumlar.

5. teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.