beta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve buraktgs96 tarafından 9 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buraktgs96

buraktgs96 User

öncelikle iyi günler dilerim beta kapısı yapıyorum 1 lf4 27lf3 8bo2 8iris 11arge ve bolca a03 var kristallinde kaldım pet 9. sw kami atarken kesiyor bir birmi kesmem lazım ve konfi yrd eder misiniz?

Son düzenlenen: 9 Şubat 2016
  2. gemın vega ise agır konfıde kaca kaca kesersın kamı atarken patlıyosan eger yok golıyse kalkan yetersız gelıyosa eger halka duzenı varsa onu kullan cok yardımı olur kamıkaze atarken golıde tek tek keseceksende agır konfıye 5 hız 10 kalkan at gıne kacarak kesebılırsın ama baya uzun surer 80 tane talın az deil

3. ZupawN

ZupawN User

Sizin için tek yol insta kalkan olarak görünüyor. Elinizdeki tüm kalkanlarınızı bir konfide toplarsanız ve kamikaze atarken insta kullanırsanız patlamadan kurtulabilirsiniz. Yaratıkların hepsini, hız konfisinde, haritayı gezer bir şekilde toplamanızı öneririm. Öylece ortada durup hepsinin sizin çevrenizi sarmasını beklemeyin. Npc'ler bir top halini aldığında içlerinden birini işaretleyip, biraz mesafeyi açıp durursanız, çevrenizde düzgün bir çember oluşturacaklardır. O sırada insta kalkanınızı kullanırsanız belki patlamamayı başarabilirsiniz. Betadaki tallinler 120k gibi bir hasar vermekte ve siz kamikazenin düzgün hasar verebilmesi için, instaya rağmen, yine de en azından 360-400k hasar alacaksınız. Eğer kalkanınız ve darbe puanınız bu hasarı karşılayacak durumda değilse tek tek kesmenizi öneririm. Ayrıca eğer kapıda 2 hakkınızı yitirmişseniz, kapıya girmeden evvel hayat satın almanızı da öneririm.

4. buraktgs96

buraktgs96 User

önerileriniz için tşk ederim hepsinin tek tek canını azltıp 1noktaya topladım gerisinide kami haletti zaten :D

5. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.