Beta Kapısı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve The0fwaR tarafından 22 Mart 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BETA KAPISI YARDIM

1. BETA KAPISI SON DALGA

oy sayısı 0
    0,0%
  2. YARDIM

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. The0fwaR

The0fwaR User

Merhabalar oyuna yeni başladım 2 hafta felan oluyor daha önceden tr2 oyuncusuydum darkorbitin en eski oyuncularından dım suan tekrar basladım dile geitirmek istediğim bir konu var 22.03.226. Tarihinde akşam saat 21.01 sıralarında beta kapısında son dalga protegitlerde öldüm 2 kez canım kalmamıs bunun ardına tekrardan 2. Kez betayı acmısdım can satın al dedıgım zaman yenı beta kapısı kuruldu oraya can aldı eski beta kapısında kaldıgım yerden devam etmek istiyorum kapı acdıgım son dalgaya kadar geldıgım emekler boş oldu lütfen yardımcı olurmusunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Mart 2026
  2. The0fwaR

The0fwaR User

Beta kapısını acdım sondalga protegitlerde kaldım öldüm canda kalmamıs 5 bin uriye can aldıgımda kurulu tekrar2. Kapıya aldı canı ve girdigimde sıfırdan basladı önceki kapıyı kaldıgım yerden talep edıyorum yardımcı olurmusunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Mart 2026
  3. öncelikle çok eskidende olsa en başından berli büyük harfle yazmak yasaktı ve hala daha yasak bunu bi düzeltelim diğer yandan betada 2 kere patladıysan 3.bir hakkın daha olmalı demekki sen 5 kere patlamışsın ve kapı pert olmuş onla ilgili bir bardak soğuk su içebilirsin.diğer yandan hak satın al demeyle yeni kapı inşaa edilmez mevcut haklarına satın aldığın kadar ilave edilir fakat burada önemli olan mesele son can bitmeden satın alım yapmalısın yani 5 hakkın var 4 patladın işte ozaman yine patlaya bilirim diye korkuyorsan bir hayat satın almalısın 5 kere patladıktan sonra hak satın alma hakkın olmaz diğer kapı için satın almış olursun.kısacası bikaç yüz bin uriye tecrübe sahibi olmuşsun ee hayat böyle arkadaşım tecrübe sahibi olmanında bir bedeli var.geçmiş olsun.sana tavsiyen kapı yapmak için acele etme belliki hesabın kapı yapmaya uygun değil biraz daha geliş ondan sonra yap.ayrıca senin durumunda birisi için beta kapısı lazım değil sürekli zeta açıp yapmalısın kapı için mutlaka güve uçuş düzeni edinmelisin hadi sana kolay gelsin.

4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

ƓΛẔØẔ bilgilendirme için teşekkürler.

5 hayat tüketildikten sonra kapınız zaten ana üsten kaldırılır ve kaldırılan kapı için artık ekstra hayat satın alamazsınız. Galaksi kapılarındaki hayat sayısı 3'ten 5'e bu gibi sorunlar için yükseltilmiştir.

Ayrıca lütfen büyük harf kullanmayınız. Yanıtınız ve konu başlığınız revize edilmiştir.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.