Beta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞÐλТÖЯ™ tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Beta kapısında sibolonitlerdeyim. Kristallinleri zor geçtim . Gemim Aegis -
    Kalp Uçuş Düzeni - Kami 2 Var . (Geri kalan silah kalkan vb. full) Sibolonit ve Kristalloniçinbir öneriniz varmı ?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

at kamiyi gitsinler köşelere kes öyle

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Hız komfınızı dıroidlere kompile kalkan atınız ve devamlı pet kamıkazı atınız ben kapılarda lazer kulanmadan sadece petle yapıyorum :)

Keyifli forumlar

4. şu antallonlardayım nasıl kesicem :/ ZAR ZOR OLUYOR.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bence üst üste kami at seprom +x2 varsa kolay yaparsın

birde canın kalkanın azalınca kalpten normal uçuş düzenine geç %5 daha fazla vurucan bu şekilde

6. dediğingibi olmuyor ne zaman kami atmak istiyim 180k atıyorlar can azıcıkkalıyor patlama esiyinde oluyorum . baskanasıl olur

7. ben goliyle geçtim bak bende spectrum vardı eger sen insat açıp ardından yetnk açrsan yaparsın yada butun dalgalr bekleme at kamiyi kes talonlar normal kescen ben ole kestim 7 iris 16lf3 16b02 kami 2 yaptım ama spectrum vardı kamiyle yaprsın yada yartıklar az kalınca at kami benim onerim dalgalar çogalmadan at kamiyi

protegite yartıklar beklemden at kamiyi direk bekleme yapma dalgalr azken at şunku çuok tehlikleiler arada her kamide 1 tane kes pet urisini çıkar benede pet bugta kaldı orda :D ince ayar + elitle koşler kestim 2 kamiden sonra bugta kaldı :D k.g

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.