Beta kapısıNda patladım oyun bugundan dolayı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ross7000 tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ross7000

Ross7000 User

Adminlerim bakın ben betadaydım benim ilk 2 hak abim yüzünden gitti son hakkım vardı o son hakkınıda girdim tallonlardaydım tallonları keserken kalkanım bitmişti patlamayım diye baya Bi uzaklaştım haritanın obur ucuna gittim ve birden bana hepsi dalmaya başla 70 k 80k ve ben bunu supporta yolladım çerezleri silin dedi benim ozaman herşeyim 4 4 luktu bunu çözüm bulun ben zor açtım betayı ya kapıyı geri verin yada harcadığım uriyi bide ben kalp düzenini tıkladım al dedim baktım kıskaç diroit dizilimi geldi lütfen oyun hatasını düzeltin ben kalp düzenini alıcaktım :(

2. TheMaster

TheMaster User

Dns Kullanıyorsan Lag Yapmış Olabilir.Yada Saniyelik İnternet Kopması Yaşamış Olabilirsin.Sistem Kaynaklı İse Kapı Hakkın Geri Verilir.Aksi Taktirde Supporttan Bile Ümit Bekleme Bence :)

polatalemdar311 ve Jameika-TR bunu beğendi.
  3. Ross7000

Ross7000 User

malesef bugün baktım dns ayarların sorun dedi benim herşeyim son modeldi bunun oyun hatası olduğunu soluyorum supporta kaç kere yolladım artık urime yazık :/

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Senin çözüm sportta ki genelde sistemden kaynaklı oldumu hakkı geri veriyor ve biz burda öneriden başka hiç bişi yapamayız :)

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. Ross7000

Ross7000 User

bide şu diroit işi ben kalp alıcaktım kıskaç dizilimi geldi ya bunuda düzeltin yani benim hesaptamı sorun var internet son model :/

6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bendede ona benzer bişi oldu oda sportluk ama aynen ;
    "Satın alım işlemini siz yaptığınızdan dolayı bir şey yapmamız mümkün değil"
    Cevabını alıcaksın :)

7. Ross7000

Ross7000 User

Adminlerim lütfen çarımı incelemeye alın yaw artık bıktım oyun hatalarından

8. TheMaster

TheMaster User

Bu tür Sorunların Tek Çözüm Noktası Supportur.Burası Bilgilendirme Formu.

9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Malesef burda yok sportta 1 2 ay geçirmen gerekicek benim gibi :(

Ross7000 bunu beğendi.
  10. Ross7000

Ross7000 User

Supporttan istediğim cevabı alamıyorum :(

Jameika-TR bunu beğendi.
  11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Maalesef bu konuda forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok.

Anlık internet gitmesinden böyle bir durum kaynaklanmış olabilir.

Bu sorunun Sunucu üzerinden kaynaklandığı tespit edilmesi durumunda , Support size kapı için kaybettiğiniz hayatı muhtemelen geri verirdi.

Vermemiş ise internet sağlayıcınızdan yada modeminizden kaynaklanan bir sorundur.

Bir daha bu tür bir durum yaşamamak için , kapıya girmeden önce ;

Çerezlerinizi temizleyin ve 1 Hayat kalması durumunda ek bir hayat alın.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.