Beta kapısında sıkıştım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve theanger33 tarafından 22 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

evet supporta bildirin diyip geçiştirdiniz sonra chat banı yedim ve 8 saati geçti hala düzelmiyor betada kaldım ne ilerleyebiliyorum ne normal mape geri dönebiliyorum 8 saati geçti bakın 8 , sekiz saat eight hours sekiz 8 en az da 15 tane ticket attım

2. Aliens

Aliens User

Bu kadar Bilet atmanız çözümü hızlandırmak yerine daha da yavaşlattı. Bilet sistemine spam (çoklu mail gönderimi) yasak, tavsiyem sorununuzu daha sakin çözmeye çalışın. Evet, mağduriyetiniz büyük ama karşıdaki kişiler de çok fazla şikayet ve bilet aldıkları için işlem süreleri uzuyor. Bu sorunu da sistemsel açıdan çözebilecek yetkileri de olmadığı için onlara yöneltilen her suçlama da ne yazık ki haksız suçlama oluyor.

theanger33 ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@Aliens üyemizinde dediği gibi çok fazla ticket atmanız işleminizin yavaşlamasına sebep olmuştur. Üyemizin dediklerine ek olarak geçiştirme diye bir durum söz konusu değildir, ülke takımlarının yetkileri kısıtlı lag, server reseti gibi işlemler Merkez Ekibin yetkisi dahilindedir. Bu konuda bizlerin tek yapabildiği şey Merkez Ekibe raporlar göndermektir.

Merkez Ekipten durum ile alakalı bir bilgi geldiğinde, sizlere forum üzerinden bilgilendirmesini yapacağız.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. theanger33

theanger33 User

Sormak istediğim başka sorularım var mesela sadece kendim için değil bu şekilde kalan insanların zararı ne olucak ? , bir de tahmin de olsa olur ortalama bir zaman verebilir misiniz düzelmesi için , son olarak da gelişmeler olduğunda bilgilendirmesini yaparsanız sevinirim teşekkürler . bunlara da cevap verdikten sonra konuyu direk kilitleyebilirsiniz

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yukarıdaki mesajımdada dediğim gibi Merkez Ekip bir telafi sunarsa bizlerde seve seve sizlere bilgilendirmesini yapacağız. Bunun için bir zaman vermek güç lakin durumla ilgili 2-3 güne bir sonuca varabileceğimizi düşünüyorum fakat sizlere durumla ilgili bir bilgilendirme yapmazsak Merkez Ekipten cevap gelmediğinden değil, şirket içi yazışmaların gizliliğinden kaynaklanabileceğinide unutmamanız gerekmektedir.

Duyuruları kaçırmamanız için Forumu takip etmenizde fayda var.

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.