beta patladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╠►βɨχø◄╝ tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    ben az önce beta yapıyordum kapımın son hakkı olduğunu gördüm ve protegitlerdeydim bi 30 40 sn devam ettim baktım çok hızlılar konfime göre hemen gg ye girdim ek can alıcaktım kaçmaya başladım tam hak aldım oyun sayfasına döndüm döner dönmez kapıda patladım ve hak almıştım 10 bin uriye patlamadan da önce almıştım ama kapı patladı supporta yazsam verilir mi ?

2. Uri gitmiş olsaydı hakkın gelirdi sanmıyorum urinin gittiğini

3. Gecmis olsun, evet verilir.incelenir ama kesin konusmayayım

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Supporta durumunuzu belirtiniz. Oyun sorunu oluşmuşsa gerekenleri yapabilirler.

İyi Forumlar.

5. uridyum gitti hatta bi şey olur die foto çektim
    çektiğim fotoyu da atıyım mı yoksa kalsın mı bide supporta nasıl foto atıcam link aldığım adresten başka bi link mi alcam
    tmm ben gene şansımı deneyem tşk

6. Seyir defterinin daha açıklayıcı olcağı kannatindeyim bu fotodan hiç bir şey belli olmaz

7. seyir defterinde hak aldın die bi şey yazmıyor
    zaten gg kısmındkai uriyi de denetle yapamıyon ama sistemde gözükür ben supporta yazayım

8. İyide senin hakkı aldıktan sonra iki kere ölüp ölmediğini resimden anlayamayız.Neyse sen supportta sansını dene umarım verirler

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Evet resim atmanız daha iyi olur. Resimde görülüyor GG de 10 bin uridiumunuz eksilmiş. Ama yinede belirtmek isterim ortada bir hata yoksa kapınız verilmeye bilir.

İyi Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Geçmiş olsun bence sen en iyisi soğuk bir bardak su iç artık vermezler o kapıyı :( Benim kardeşimde oyunda bağlantı gitmesinden dolayı Alpha'yı kaybetti supporta yazdık ama geri vermediler :( Çok üzülmüştü çünkü yapıcağı ilk kapı olucaktı :(

11. :( inş verirler bu arada sana da g.o ilk kapının patlaması baya bi gurur ve heves kırıcı
    tşk modum yolladım ben konuyu kitleye bilirsiniz cumletten iyi geceler

WolfWar bunu beğendi.
  12. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.