beta.saçmalığın daniskası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 1 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

ben şuan betada tallondayım oyuna reset geldi yarım saat te kami çaktım yavaş yacaş canları indi şimdi full canlıı gelcek urilerimde gitti ne olcak

cevap veren yokmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen üst üste yazarak dikkat çekmeye çalışmayınız.Sırayla aktif olduğumuzda bakıyoruz konulara.

Sorunuza gelirsek bu konuda yapılacak birşey yok maalesef.Reset başlamadan 10 dk önceden zaten uyarı olarak çıkıyor.

İyi forumlar

3. tabutçu99

tabutçu99 User

10 dk oncemi ne 10 dk sı 5 dk once ben ne kadar uraştım onlarla herşeyim bosuna gitti 10 dk da bitirebilcenmi 16 tane 2 kat guçlu tallonu

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Uyarıyı gördüğünüzde kesmeniz gerekliydi devam etmeyi.Ayrıca gözünüzden kaçmış olabilir 10 dakika önceden duyurusu yapılıyor.

İyi forumlar

5. 2 Defa Başıma Geldi Gamma Kristallonlarındayken. Çok Can Sıkıcı Birşey. Şans İşte Yapacak Birşey Yok Malesef

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Gerçekten üzücü birşey fakat bu bir teknik sorun değil sizin dikkatiniz ile alakalıdır.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.